شنبه 12 مهر 1404

تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز 2.5 میلیون کد فراتر رفت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز 2.5 میلیون کد فراتر رفت

داده‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس حاکی از آن است تعداد سهام‌داران فعال بورس در 6 ماه نخست امسال از مرز 2.5 میلیون کد فراتر رفته است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گزارش‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار از معاملات بازار سهام نشان می‌دهد در 6 ماه نخست امسال، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق توسعه و تثبیت بازار، به ترتیب 8،243،346 میلیارد ریال (61.8درصد)، 1،675،377 میلیارد ریال (12.6 درصد) و 1،261،908 میلیارد ریال (9.5 درصد) بوده است.

رشد 8 درصدی شاخص بورس در هفته ای که گذشت

در این بازه زمانی، تعداد سهام‌داران فعال در بازار سهام، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه) 2،531،628 نفر بوده که به تفکیک 2،527،607 نفر شامل سهام‌داران حقیقی و 4،023 نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی، صنایع بانک، خودرو و فلزات اساسی جزو 3 صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمارها حاکی از آن است در 6 ماه نخست امسال این 3 صنعت 40 درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.