سه‌شنبه 11 شهریور 1404

تعداد مبتلایان کرونا در مازندران به 25 نفر رسید

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
تعداد مبتلایان کرونا در مازندران به 25 نفر رسید

سید عباس موسوی گفت: تاکنون تست ویروس کرونا 25 در استان مثبت اعلام شده است.

به گزارش ایلنا، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام این خبر گفت: تاکنون تست ویروس کرونا 25 در استان مثبت اعلام شده است.

وی ادامه داد: تاکنون 300 نفر دارای علائم اولیه و مشکوک به بیماری کرونا ویروس در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

موسوی افزود: تاکنون 30 نفر از این بیماران پس از بهبودی از بیمارستان‌های ترخیص شده اند.

وی شمار مراکز قرنطینه‌ای برای درمان بیماران کرونایی را در سطح استان هفت مرکز اعلام کرد و از بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی برای پیشگیری از ابتلای به این بیماری تاکید کرد.

موسوی از تعطیلی مدارس استان تا سه روز آینده و مراکز دانشگاهی تا پایان هفته خبر داد و گفت: از فردا طرح مراقبت فعال بیماران مشکوک به کرونایی شناسایی شده تشدید می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه از فردا توزیع ماسک و اقلام بهداشتی توزیع می‌شود، گفت: پیش بینی می‌شود کمبودهای موجود به زودی برطرف شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0030Jc