سه‌شنبه 6 مرداد 1405

تعداد موارد مثبت کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد 6 برابر شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تعداد موارد مثبت کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد 6 برابر شد

یاسوج - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعداد بیماران مثبت کرونایی در استان در فروردین ماه امسال نسبت به بهمن ماه سال گذشته 6 برابر افزایش داشته است.

پرویز یزدان پناه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 2 هزار و 434 نفر بیمار کرونایی در بهمن ماه، 4 هزار و 872 نفر در اسفندماه و 15 هزار و 448 نفر بیمار در فروردین ماه در استان شناسایی شد.

وی افزود: شمار بیماران فوت شده استان در بهمن ماه 11 نفر، در اسفند ماه 26 نفر و در فروردین ماه امسال به 76 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: روند گسترش و افرایش شمار مبتلایان در سه شهرستان چرام، باشت و کهگیلویه از توابع این استان نگران کننده است.

یزدان پناه ادامه داد: 557 بیمار در بیمارستان های معین کرونایی استان بستری هستند که از این تعداد 168 نفر مبتلای قطعی به کرونا بوده و 26 نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: شمار قربانیان کرونا در استان به 538 نفر رسیده است که از این تعداد 473 مورد دارای بیماری زمینه ای بوده اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*