یک‌شنبه 26 مرداد 1404

تعیین تکلیف واردات برنج در کمیته‌های تأمین امنیت غذایی جهاد کشاورزی / 300 هزار تن برنج وارد کشور شده است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
تعیین تکلیف واردات برنج در کمیته‌های تأمین امنیت غذایی جهاد کشاورزی / 300 هزار تن برنج وارد کشور شده است

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: در حال حاضر حدود 300 هزار تن برنج وارد کشور شده است که این 300 هزار تن تقاضای یک بخش از بازار را پوشش داد.

مسیح کشاورز در گفت‌وگو با میزان، درخصوص میزان ثبت سفارش برنج، گفت: به طور متوسط بین یک میلیون و 200 هزار تن الی یک میلیون و 500 هزار تن برنج نیاز داریم که به کشور وارد کنیم.

وی افزود: در دولت دوازدهم تقریباً 100 هزار تن تا قبل از شروع دوره ممنوعیت، برنج به کشور وارد شده که تقریباً نیاز آن مقطع را برطرف کرده است، در تلاش بودیم تا دوره ممنوعیت واردات برنج را حفظ کنیم، ولی این اتفاق صورت نگرفت.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج بیان کرد: در حال حاضر حدود 300 هزار تن برنج وارد کشور شده است که این 300 هزار تن تقاضای یک بخش از بازار را پوشش داد.

کشاورز اظهار کرد: در کمیته‌های تأمین امنیت غذایی جهاد کشاورزی به ما تکلیف شده است که تا پایان سال ماهیانه حدود 150 هزار تن، دو ماه آخر سال 300 هزار تن و 250 هزار تن نیز برای فروردین ماه و رفع نیاز ماه مبارک رمضان برنج وارد کنیم.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج خاطرنشان کرد: دولت و تمامی بخش‌های دولتی باید با بخش خصوصی همکاری کند و در ثبت سفارش نیز تسریع بخشند تا نیاز و کسری برنج در کشور به موقع تأمین شود.