تفسیر جدید از انتخابات تکواندو؛ آیا آرای ساعی برای و رئیس شدن کافی بود؟
برخی از منابع خبری درباره آرای کسب شده هادی ساعی در انتخابات تکواندو نکات جدیدی را مطرح کرده اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات روز چهارشنبه برگزار شد و در پایان هادی ساعی توانست با غلبه بر محمد پولادگر رئیس جدید فدراسیون تکواندو شده و به صدرات دو دهه ای پولادگر خاتمه دهد. با این وجود برخی ها مدعی هستند آرای هادی ساعی دچار شائبه شده است.
در حالی هادی ساعی با 29 رای از مجموع 56 رای مجمع تکواندو به ریاست رسید که بنیامین شکوه فر معاون وزارت ورزش با اعلام رعایت عدالت و بیطرفی رای نداد. این در حالی است که او در انتخابات کوهنوردی رای خود را به صندوق انداخته بود اما مشکل اینجاست که ساعی بر اساس آیین نامه انتخابات فدراسیون ها باید نصف به اضافه یک رای برای ریاست می آورد و اگر تعداد اعضای مجمع را حساب کنیم که 57 نفر بودند، رییس انتخابی تکواندو نیاز به 30 رای داشت.
البته عدهای هم معتقدند با توجه به اینکه 56 نفر در رای گیری شرکت کردند و از آنجایی که رییس منتخب باید نصف به علاوه یک رای کسب می کرد، فرد برنده باید حداقل 29 رای کسب می کرد که تعداد آرای ساعی برای رئیس شدن کافی بود.
هر چند پس از اعلام نتایج، پولادگر اعتراض کرد و گفت که آرا اشتباه شمرده شده است اما وی که در مصاحبه اش هم به خودزنی جامعه تکواندو اشاره کرد و رای چند هیات برایش برگشته بود دیگر ادامه نداد و تصمیم گرفت برود و شاید هم به دلیل بی مهری که از اعضای مجمع دیده بود، حواسش به این نکته نبود که ساعی باید 30 رای کسب میکرد نه 29 رای!
نکته جالب ماجرا این است که دو سال قبل هم در انتخابات وزنه برداری بین علی مرادی و سجاد انوشیروانی این اتفاق رخ داد و حالا انوشیروانی به دلایلی گویا شکایتش را دوباره به جریان انداخته که اگر بحث بازنشستگی و رفتن مرادی نبود شاید ماجرا تا ابطال انتخابات می رفت. البته پولادگر به مراتب از انوشیروانی پرنفوذتر است و این قدرت را دارد که در صورت بروز تخلف رای را برگرداند و کار را به یک رایگیری مجدد در دور دوم بکشاند.
حالا هم مسیر شکایت و به خطر افتادن مقبولیت نتیجه انتخابات تکواندو باز مانده و فاصله میلی متری دو رقیب امکان هر اتفاقی را ممکن کرده است.
انتهای پیام /