دوشنبه 9 مهر 1403

تلاش برای افزایش سقف بودجه آموزش عالی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تلاش برای افزایش سقف بودجه آموزش عالی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، بیست و ششمین نشست مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با حضور غلامرضا خواجه سروی رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه، علی باقر طاهری نیا دبیر مجمع و رؤسای پژوهشگاه‌های عضو در محل سالن فجر سازمان برنامه و بودجه برگزار شد. در ابتدای نشست طاهری نیا ضمن تشکر از میزبانی سازمان گزارشی از اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه مجمع را ارائه کرد. وی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، بیست و ششمین نشست مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با حضور غلامرضا خواجه سروی رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه، علی باقر طاهری نیا دبیر مجمع و رؤسای پژوهشگاه‌های عضو در محل سالن فجر سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

در ابتدای نشست طاهری نیا ضمن تشکر از میزبانی سازمان گزارشی از اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه مجمع را ارائه کرد. وی گفت: جلسات مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور به‌صورت ماهانه و دوره‌ای با دعوت از میهمانان مختلف برگزار و اعضاء با هدف هم‌افزایی، مسائل، مشکلات و دستاورد‌های خود را به اشتراک می‌گذارند. دبیر مجمع از تدوین آئین نامه ساعت موظف اعضای هیئت علمی پژوهشی، مشارکت در تدوین آئین‌نامه پذیرش دانشجو در پژوهشگاه‌ها و ارائه پیشنهادات مربوط به معیار‌های رتبه‌بندی مراکز پژوهشی به عنوان اقدامات اخیر مجمع نام برد. باید سقف بودجه آموزش عالی افزایش پیدا کند

در ادامه خواجه سروی نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: اساس کارکرد سازمان برنامه و بودجه کمک به پیشرفت کشور در زمینه‌های مادی و معنوی است یعنی همان مفهومی که مقام معظم رهبری در بیانات خود اعلام می‌کنند. رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: وظیفه سازمان، برنامه‌ریزی برای پیشرفت مادی و معنوی کشور و نظارت بر حسن اجرای این موارد است.

خواجه سروی با بیان اینکه توقع از اتاق‌های فکر نظام اسلامی این است که برای تحقق پیشرفت کشور مشارکت فعال داشته باشند و از روزمرگی جدا شوند، گفت: استفاده از ظرفیت مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور یکی از موضوعاتی است که حتماً در سازمان مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی همچنین بر افزایش سقف بودجه آموزش عالی از بودجه کل کشور تأکید کرد.

همچنین در این نشست همچنین رؤسای پژوهشگاه‌های عضو مجمع دیدگاه‌های خود را بیان کردند که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر است:

استفاده از نظرات تخصصی پژوهشگاه‌ها در تدوین آئین نامه‌ها و قوانین مرتبط

عدم نگاشت نهادی در حوزه علم و فناوری

توجه به پژوهشگاه‌ها به عنوان سرمایه‌های ملی

افزایش پایه بودجه پژوهشگاه‌ها

رفع کمبود امکانات و فضای فیزیکی در برخی از پژوهشگاه‌ها

گفتنی است، در این نشست همچنین از کتاب گزارش عملکرد دوسالانه پژوهشگاه‌های ملی (1400-1401) که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری ایران با همکاری دبیرخانه مجمع و طرح ملی طراحی و راه‌اندازی رصدخانه ورزش و فعالیت بدنی ایران که توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تهیه شده است، رونمایی شد.