تلاش برای بازگشت حجاج تا 5 محرم

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه تلاش میشود تا پنجم محرم حجاج به کشور بازگردند، از خروج 50 کاروان از مدینه در مرز مهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید اخوان افزود: بازگشت حجاج در قالب بسته سفر هوایی - زمینی به حدود پنجهزار نفر در روز رسیده است.
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: تلاش میکنیم تا پنجم محرم همه زائران به کشور بازگردند.
وی گفت: تا پایان روز پنجشنبه (29 خرداد) با 27 پرواز از مدینه به شهر مرزی عرعر، هشتهزار و 732 زائر ایرانی در مدینه در قالب 50 کاروان از مدینه منوره خارج شده و به میهن اسلامی رسیده یا در راه ایران هستند.
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی اضافهکرد: برنامه اعزام حجاج به ایران، با همان زمانبندی قبلی هوایی در حال انجام است و حدود 12 هزار و 500 زائر ایرانی در هتلهای مدینه مستقر هستند.
به گفته وی، در مرز ایران طبق مقاصد هر کاروان، اتوبوسهای ایرانی منتظر ورود زائرانند و آنان را از مرز به شهر سکونتشان انتقال میدهند.
223225
کد خبر 2080532