چهارشنبه 8 بهمن 1404

تلفیق بازی و موسیقی در جشنواره اسباب‌بازی

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
تلفیق بازی و موسیقی در جشنواره اسباب‌بازی

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، حسین حسین‌زاده مدیر و بنیان‌گذار بازی «ریتم و گیم» گفت: این بازی از سال 1398 در ایران آغاز شد و امروز به یک سبک تبدیل شده و صاحب دپارتمان است که توانسته در بیش از 120 شهر و 400 مهدکودک، مراکز مختلف و مدارس برنامه اجرا کند.

وی افزود: این مجموعه در چند بخش برنامه‌های خود را توسعه و اجرا می‌کند: نخست در حوزه تربیت که به مربیان مهدهای کودک، روان‌شناسان کودک و معلمان مدارس چگونگی اجرای این بازی‌ها و تلفیق آن با حوزه‌های تخصصی را آموزش می‌دهد. یعنی اگر معلم دبستان است چگونه درس‌های مختلف را با استفاده از ریتم و موسیقی به بچه‌ها آموزش دهد یا در حوزه روان‌شناسی به چه شکلی برای بازی درمانی از این شیوه‌ها استفاده شود.

بنیان‌گذار بازی «ریتم و گیم» یادآور شد: بخش دیگری از فعالیت دپارتمان ریتم و گیم ارتباط مستقیم کارشناسان و مربیان این مجموعه با مدارس، مراکز و مهدهای کودک و اجرای برنامه‌های بازی با موسیقی است که بسیار مورد استقبال قرار گرفته و تا جایی پیش رفته‌ایم که برخی مدارس زنگ ریتم و گیم را در برنامه‌های درسی خود گنجانده‌اند و همانند فوق برنامه‌ها دانش‌آموزان با اشتیاق در آن شرکت می‌کنند.

مدیر دپارتمان ریتم و گیم اضافه کرد: اجرای برنامه‌های مناسبتی در مراکز و مدارس در مناسبت‌های مختلف مانند جشن‌های آغاز و پایان، ولادت‌ها و اعیاد و... بخش دیگری از برنامه‌های این مجموعه است.

وی با اشاره به وابستگی بچه‌ها به گوشی‌های تلفن همراه و بی‌تحرکی و تعامل کم آن‌ها با اعضای خانواده و اجتماع خاطرنشان کرد: این بازی چون بیشتر به شکل گروهی برگزار می‌شود می‌تواند بسیاری از معضلاتی را که این روزها کودکان و نوجوانان با آن مواجه‌اند را کاهش دهد.

حسین‌زاده با اشاره به استقبال خانواده‌ها و بچه‌ها از این بازی در دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی یادآور شد: در این رویداد نیز با اجرای بازی ریتم و گیم در فضای بازار فروش و بخش ترویجی جشنواره بازدیدکنندگان فضای با نشاطی را تجربه می‌کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم از نظر علمی هم در مورد این بازی صحبت کنیم این است که بازی‌های آهنگین به شکل غیرمستقیم جنبه درمانی دارد و برای کودکانی که با مشکلات حرکتی، تمرکز، روابط اجتماعی و... مواجه‌اند بسیار می‌تواند کمک کند.

سازنده بازی «ریتم و گیم» در پایان گفت: تجربه نشان داده در حوزه‌های آموزشی اگر مباحث تخصصی با موسیقی تلفیق و به صورت آهنگین ارایه شود نتایج بهتری را به همراه خواهد داشت.

دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی تا 30 دی 1404 هر روز از ساعت 10 تا 19 دی 1404 در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع در خیابان حجاب تهران، میزبان علاقه‌مندان است.