تلگرام
تلگرام
اقتصادنیوز: یارانه نقدی مرحله 173 مربوط به تیرماه 1404 به حساب سرپرستان خانوارهای دهکهای اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد
اقتصادنیوز: دود شدید غرب تهران مربوط به آتشسوزی دپوی زباله است.
اقتصادنیوز: یورو، به عنوان جایگزین «پیشفرض» برای سرمایهگذاران جهانی که به دنبال تنوعبخشی به داراییهای خود و دوری از دلار آمریکا هستند، برجسته است.
اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار صعودی بود و با افزایش 0.11 درصدی نسبت به روز گذشته، از 71 هزار و 540 تومان به 71 هزار و 619 تومان رسید.
اقتصادنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه چهارشنبه با دو دختر و برادر شهید سپهبد محمد باقری دیدار کرد.
اقتصادنیوز: قیمت دینار عراق امروز ثابت بود و بدون تغییر نسبت به روز گذشته 63 تومان (شصت و سه) نرخگذاری شد.
اقتصادنیوز: محمد جولانی رئیس خودخوانده دولت سوریه، تلاش کرد بی عملی و تسامح با تجاوزات رژیم اسرائیل را به «منفعت مردم سوریه» گره بزند و گفت که جنگ با اسرائیل اولویت او نیست.
اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی نزولی بود و با کاهش 0.12 درصدی نسبت به روز گذشته، از 79 میلیون و 400 هزار تومان به 79 میلیون و 300 هزار تومان رسید.
اقتصادنیوز: امروز قیمت طلا نزولی بود و با کاهش 0.26 درصدی نسبت به روز گذشته، از 7 میلیون و 101 هزار تومان به 7 میلیون و 82 هزار تومان رسید.
اقتصادنیوز: رئیس قوه قضاییه گفت: طی دفاع مقدس 12 روزهی اخیر، دشمنان ایران اسلامی با عاملیت رژیم صهیونی و آمریکا به هیچکدام از اهداف ترسیمی خود نائل نشدند و بالعکس بر اقتدار نظام و ملت ایران اسلامی افزوده شد.
اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 0.98 درصدی نسبت به روز گذشته، از 3360 دلار به 3327 دلار رسید.
اقتصادنیوز: قیمت دلار آزاد امروز با کاهش 0.22 درصدی نسبت به روز گذشته، از 88 هزار و 900 تومان به 88 هزار و 700 تومان رسید.
اقتصادنیوز: قیمت دلار و یورو امروز در بازار رسمی برخلاف روز گذشته مسیر صعودی را طی کردند.
اقتصادنیوز: روسیه با تعامل با طالبان به دنبال تأمین منافع خود در آسیای مرکزی و جنوبی، مقابله با نفوذ غرب و ثبات درمنطقهای است که مدتها گرفتار افراطگرایی و بیثباتی بوده است.
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت گفت: انجام مذاکره یا ترک میز مذاکره براساس منافع ملی خواهد بود.
اقتصادنیوز: تقدم توسعه سیاسی بر توسعه اقتصادی، در ادبیات توسعه هم به عنوان یک اصل الزامآور پذیرفته نشده، بلکه بهمثابه یک انتخاب استراتژیک در کشورهای خاص توصیه گردیده است.