تماشاخانه ایرانشهر
تماشاخانه ایرانشهر
ایرنا نوشت: کارگردان نمایش «خنکای ختم خاطره» با بیان آنکه رسالت هنر اصلاً همذات پنداری نیست گفت: وظیفه هنر از نظر من گذاشتن بار روی دوش تماشاچی است که وقتی از سالن خارج میشود، احساس نکند فقط خالی شده، بلکه احساس کند چیزی را در زندگیاش جاگذاشته است که باید به آن فکر کند.
ساعت نمایشهای در حال اجرا در تماشاخانه ایرانشهر با آغاز فصل پاییز و از ابتدای مهر تغییر میکند.
نمایش «لحظه ها و همیشه» به نویسندگی و کارگردانی کمال هاشمی اوایل مهر ماه روی صحنه میرود.
تهران - ایرنا - کلاس آموزش تکنیکهای بازیگری با حضور پرویز برید استاد دانشگاه گوته فرانکفورت آلمان در پردیس تئاتر تهران برگزار میشود.
باشگاه تماشاگران تماشاخانهی ایرانشهر با هدف ایجاد تسهیلات ویژه برای مخاطبان تئاتر راهاندازی شد.
سعید حسنلو پس از سه سال دوری از مدیوم تئاتر، دومین نمایش خود را با عنوان «سوم ماه می» از 20 شهریور در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میبرد.
نمایش «آقای اشمیت کیه؟» با تخفیف پنجاه درصد، ویژه اعضای خانه تئاتر و دانشجویان کلیه رشتههای تحصیلی در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میرود.
نمایش «رئالیسم مصنوعی» به دلیل مشکلات فنی گروه نمایش با یک روز تاخیر به صحنه میرود.
پوستر نمایش «آقای اشمیت کیه؟» به کارگردانی سهراب سلیمی همزمان با آغاز پیش فروش نمایش منتشر شد.
مدیر تماشاخانه ایرانشهر در خصوص شرایط اجرا برای سال 1402 اعلام کرد: «این مجموعه تا پایان شهریور پذیرای تقاضاهای جدید گروههای محترم تئاتری خواهد بود.»
ایسنا نوشت: فقط «اشرف» دختر حاجی جبار میدانست جوانی که عاشق پاکباخته اوست، یک مبارز مشروطهچی است. این رازی بود که تا اواخر داستان کسی از آن باخبر نمیشد.
تهران - ایرنا - آزاده صمدی در جدیدترین تجربه اجراهای تئاتریاش با نمایش «رئالیسم مصنوعی» به کارگردانی ایمان اسکندری در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میرود.
نمایش «مرثیهای بر قتل ژولیوس سزار و چند مرغ از سیمرغ» از امروز به صحنه میرود.
ایسنا نوشت: حسین مسافرآستانه گفت: تأثیرگذاری تعزیه از انواع گونههای نمایشی دیگر بهمراتب بیشتر است ولی ما تعزیه را در مناسبتهای محدود و به حال خودش رها کردیم و متأسفانه این هنر پویا را به دست فراموشی سپردهایم.
یک کارگردان گفت: تعزیه هنر خاص ایرانی است که نظیرش در دنیا وجود نداشته، ولی متأسفانه در کشور ما همچنان بهعنوان هنر خودجوش باقیمانده است.