پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

تمام جاده‌های اصلی و فرعی کردستان باز است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تمام جاده‌های اصلی و فرعی کردستان باز است

سنندج - ایرنا - رییس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: با وجود بارش برف در بیشتر مناطق این استان، با تلاش عوامل راهداری تمام محورهای مواصلاتی و جاده‌های اصلی و فرعی باز و تردد در آنها جریان دارد.

دانش زندی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشترین بارش‌ها در محورهای سقز - بوکان، سقز - بانه و دیواندره به سقز گزارش شده اما با تلاش راهداران عملیات برف روبی و نمک پاشی انجام شده و تمام جاده‌ها باز است.

وی با بیان اینکه همراه داشتن زنجیر چرخ در شرایط جوی کنونی برای رانندگان وسایل نقلیه ضروری است، افزود: از عصر روز گذشته تاکنون، 430 خودروی گرفتار در برف توسط عوامل راهداری رهاسازی شدند.

رییس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان یادآور شد: در حال حاضر 127 دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین راهداری در جاده‌های اصلی و فرعی استان مشغول ارائه خدمت هستند.

زندی به فعالیت 234 راهدار در محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: از زمان آغاز فعالیت سامانه بارشی تاکنون چهار هزار و 821 کیلومتر باند عملیات برف‌روبی در نقاط مختلف جاده‌های این استان انجام شده است.

وی بر لزوم احتیاط در رانندگی با توجه به لغزنده بودن جاده‌های استان، اضافه کرد: به احتمال زیاد راه مواصلاتی تعدادی از روستاهای استان بر اثر بارش برف مسدود شده که به زودی جزییات بیشتر در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌شود.

طرح زمستانی راهداری پلیس راه همه ساله از 15 آبان در سراسر کشور شروع می‌شود اما در کردستان به علت برفگیر بودن و داشتن گردنه‌های متعدد این طرح به صورت غیر رسمی زودتر از موعد آغاز می‌شود.

در طرح زمستانی سال گذشته 475 راهدار کردستان به صورت آماده باش و 24 ساعت در خدمت مسافران بودند.

راهداران در قالب طرح‌های مختلف زمستانه، نوروزی و تابستانی بیش از هشت هزار و 500 کیلومتر از راه های استان را شامل یک هزار و 900 کیلومتر در مسیرهای بین شهری و 6 هزار و 600 کیلومتر در راه روستایی را تحت پوشش قرار می‌دهند.

استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.

همچنین جاده های بین شهری این استان دارای 38 گردنه برفگیر و جاده های روستایی نیز دارای 66 گردنه برفگیر بوده که این گردنه ها هنگام بارش باران عمدتا شاهد لغزندگی است.

*س_برچسب‌ها_س*