تمدن نوین اسلامی
تمدن نوین اسلامی
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: یک نوع استبداد علمی در برخی از مقاطع تحصیلی، حوزه ها و رشته ها وجود دارد و اجازه نقد، بازنگری و بازخوانی را نمی دهد.
تهران - ایرنا - رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: باید از توانمندی دانشگاهها برای بازپروری و تولید اندیشه استفاده کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور با اشاره به نقش آفرینی مبلغان دینی در شناسایی ذائقههای فرهنگی مخاطب، گفت: حوزه علمیه باید در عرصه بینالملل حضور تأثیرگذاری داشته باشد و برنامهها و تولیدات خود را متناسب با جهان روز عرضه کند.
در سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نوآوری مبتنی بر نظام حل مسئله، حمایت از کالاهای ایرانی، تبیین رویکردهای نوآوری در سیاستهای اقتصاد مقاومتی، آینده پژوهی و الزامات آینده مبتنی بر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با تاکید بر نوآوری، راهبرد تولید بدون کارخانه در راستای جهش تولید، سیاستهای راهبردی در توسعه فناوری و نوآوری مبتنی بر دیپلماسی علمی و اقتصادی، مورد نظر قرار گرفته است.
عضو اندیشکده خانواده مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: اگر از روحیه ملی گرایی به خصوصیت اسلامیت ارتقاء پیدا کردیم، این یک نوع ارتقا یافتن است. اما اگر بر عکس آن عمل کنیم دچار یک عقب گرد شده ایم و این یعنی اسلام را در مرحله دوم قرار داده ایم.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی گفت: اولین چالش مستکبرین اشتباه محاسباتی است، دفاعی که از شاه کردند و بعد از فرار شاه هم آنها فکر نمی کردند انقلاب پروز و ماندگار شود و بزرگترین اشتباه بعدی آنها ترور سردار سلیمانی است چون فکر می کردند که جبهه مقاومت خاموش می شود.
ائمه جمعه لرستان با اشاره بهضرورت استفاده از جامعه نخبگانی برای مبارزه با گرانفروشی، گفتند: رفع مشکلات در کشور، نیازمند مدیریت جهادی است.
مساله ای رنج زیادی را به مردم وارد کرده است و آن خبر زشت مساله حقوق های نجومی است که هر از گاهی اسمش برده می شود و خبرهایی هم منتشر می شود.
خطیب جمعه تهران گفت: دشمن به توافق (هستهای) بیشتر از ما نیازمند است از این رو باید حساب شده پیش برویم البته که نباید بگذاریم مذاکرات فرسایشی شود.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به نقش آفرینی مبلغان دینی در شناسایی ذائقههای فرهنگی مخاطب، گفت: حوزه علمیه باید در عرصه بینالملل حضور تأثیرگذاری داشته باشد.
قم - ایرنا - علما و دبیران کمیسیون های چهارگانه دوازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد بر اجرای عدالت و بهبود وضع معیشتی مردم و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.
نشست بررسی ظرفیت های مشترک توسعه همکاری های زیارتی و فرهنگی با حضور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد و رویِ اتفاقاتی همچون تشکیل بازارچههای صنایع فرهنگی و خلاق در شهرهای مرزی، تأکید شد.
رئیس جهاد دانشگاهی ضمن اشاره به ضرورت ایجاد تمدن نوین اسلامی گفت: معتقدیم با فرهنگ اصیل اسلامی میتوانیم تمدن نوین اسلامی را محقق کنیم که این موضوع از چندی پیش در جهاد دانشگاهی به خوبی آغاز شده است.
دانشیار مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت: سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ در بینش، نگرش و جهتگیری خود متأثر از مبانی اصیل و مترقی اسلامی و فقه پویا است و این خود مهمترین نقطه قوت الگو در مبانی به شمار میرود.