توافق هسته ای
توافق هسته ای
مرندی به خبر مذاکره برجامی نخست وزیر موقت انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان با رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.
«توافق، قریب الوقوع نیست»؛ این آخرین اظهارنظر مقامات کاخ سفید درباره چشم انداز مذاکرات احیای برجام و بیانگر مبهم بودن فضاست. در واقع با گذشت نزدیک به یک هفته از ارائه ملاحظات تهران به اتحادیه اروپا و انتظار برای پاسخ واشنگتن، هنوز مشخص نیست که کاخ سفید چه واکنشی به این ملاحظات ایران خواهد داشت. در این میان تل آویو نیز سعی دارد با فضاسازی و حتی مذاکره و صحبت با مقامات ایالاتمتحده آنها...
مرندی مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین در واکنش به گفتگوی برجامی سران تروئیکای اروپا و بایدن نوشت: «زمستان دارد می آید»
اقتصادنیوز: مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین رد واکنش به خبر گفت و گوی سران اروپا و رییس جمهور آمریکا در مورد برجام نوشت: «زمستان دارد می آید».
اقتصادنیوز: محمد مرندی در توئیتی نوشت: این غربی های نژادپرست بهتر از برده داران قرن نوزده نیستند. گول زبان سیاسی مناسب آنها را نخورید.
محمد مرندی مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین واکنش تندی به مقاله گاردین نشان داده است.
اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شرایط عمومی داوطلبان نمایندگی مجلس را که به تصویب کمیسیون رسید را تشریح کرد.
مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین واکنش تندی به مقاله گاردین نشان داده است.
مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین واکنش تندی به مقاله گاردین نشان داده است. این رسانه انگلیسی نوشته که حتی توافق هسته ای با آمریکا هم باعث «رام شدن» ایران نمی شود!
در پی اجرای توافق هستهای ایران و 1+5 در سال1394 و برداشته شدن تحریمهای هوایی، وزارت راه و شهرسازی وقت برای خرید تعداد قابلتوجهی از هواپیماهای تراز اول جهانی برای شرکت هواپیمایی هما (ایرانایر) با کمپانیهای ایرباس، بوئینگ و ایتیآر وارد مذاکره شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی سانحه جادهای در استان غازی آنتپ ترکیه که منجر به کشته و مجروح شدن دهها تن از شهروندان این کشور شد را به دولت و ملت ترکیه تسلیت گفت.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه نزدیک به 9 هزار واحد افت کرد.
گمانه زنی ها بر سر سرنوشت توافق هسته ای با ارسال پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا به اعلا درجه خود رسیده است.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه نزدیک به 9 هزار واحد افت کرد.
ایالات متحده تلاش می کند به اسرائیل در مورد توافق احتمالی ایران اطمینان دهد.
ژنرال بازنشسته تامیر هیمن، رییس سابق اطلاعات نظامی اسراییل، روز جمعه در توییتر نوشت که توافق مورد بحث بد است، اما همچنان برای عقب انداختن برنامه هسته ای ایران و خرید زمان برای آماده کردن گزینه نظامی ضروری است.