توافق هسته ای
توافق هسته ای
پکن - ایرنا - مشاور نخست وزیر ژاپن تاکید کرد: به دلیل روابط بسیار نزدیک توکیو با تهران از جمله در عرصه های اقتصادی و تجاری، لازم است برای احیای توافق هسته ای سال 2015 تلاش کنیم و عضوی از مذاکرات آینده باشیم.
تهران - ایرنا - طرح اقدام راهبردی مجلس برای مقابله با تحریمها امروز در حالی در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید که امروز مقامات دولت خواستار برخورد منطقی و باطمانینه با موضوعات مهم و اساسی مانند پرونده هستهای شدند.
پکن - ایرنا - شبکه خبری آسیا تایمز در تازه ترین گزارش تحلیلی خود ترور «محسن فخری زاده» دانشمند برجسته هسته ای ایران را تلاشی برای کشاندن تهران به جنگ با واشنگتن توصیف کرد و نوشت: برخلاف آنچه اسراییل تصور می کرد این اقدام تبعات منفی برای تل آویو خواهد داشت.
تهران - ایرنا - سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی برای مقابله با تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران در جلسه عصر امروز - چهارشنبه - شورای نگهبان خبر داد.
تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح موسوم به «اقدام فوری برای لغو تحریمها» را به تصویب رساندند که بسیاری میدانند تصمیمات این حوزه باید از مجرای شورای عالی امنیت ملی بگذرد یعنی نهادی که بر پایه بندهای 26 و 36 برجام مجوز کاهش پلکانی تعهدات را صادر کرد.
اتحادیه اروپا تاکید کرد که این اتحادیه به همراه آمریکا باید برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک تلاش کنند.
تهران - ایرنا - اتاقهای فکر در اروپا و آمریکا از دوره پیش از انتخابات ایالات متحده موضوع بازگشت دولت «جو بایدن» به توافق هستهای برجام را مطرح میکردند، حال پس از مشخص شدن نتایج انتخابات ارزیابی آنها جنبه عملیاتیتری پیدا کرده است.
نشریه فارن پالسی در گزارشی درباره ترور شهید محسن فخری زاده آن را جدیدترین تلاش آشکار رژیم صهیونیستی برای کارشکنی در برنامههای رئیسجمهور منتخب آمریکا برای تعامل مجدد با ایران دانست.
پکن - ایرنا - «بابی نادری» تحلیلگر انگلیسی مسایل بین المللی با یاداوری ضرورت بازگشت آمریکا به برجام گفت که قدرت های بزرگ جهان از جمله چین، روسیه و اروپا خواستار بازگشت «جو بایدن» رییس جمهوری منتخب آمریکا به برجام هستند.
روزنامه گاردین در گزارشی درباره ترور دانشمند برجسته ایرانی به عوامل موثر در این اقدام تروریستی پرداخته و آسیب اصلی آن را به دیپلماسی با ایران تلقی کرد.
سخنگوی شورای نگهبان ایراد این نهاد به طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها را اعلام کرد.
تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر کردند در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد طرف توافق هستهای، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را دو ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون متوقف کند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر کردند در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد طرف توافق هستهای، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را دو ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون متوقف کند.
رئیسجمهور منتخب آمریکا در گفتوگویی به تشریح مواضعش درباره دیپلماسی آتی دولتش با ایران و به ویژه در زمینه توافق هستهای پرداخت.
معاون مطبوعاتی هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل مواضع کشورمان را درباره تصمیمگیریهای جدید در زمینه فعالیت هستهای ایران و انتقام ترور شهید محسن فخری زاده بیان کرد.
تهران - ایرنا - خبرگزاری رویترز سه شنبه شب از تلاش های کشورهای اروپایی برای حفظ توافق هسته ای خبر داد و نوشت: آلمان هدایت آماده سازی ها برای نجات برجام را برعهده گرفته است.