پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

توخل در واکنش به شکست تیم ملی انگلیس: وحشت نکنید!

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
توخل در واکنش به شکست تیم ملی انگلیس: وحشت نکنید!

سرمربی تیم ملی انگلیس شکست در دیدار دوستانه برابر سنگال را عاملی برای وحشت تیمش ندانست.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی فوتبال انگلیس در دیداری دوستانه با نتیجه سه بر یک برابر سنگال شکست خورد. هری کین سه‌شنبه‌شب در ورزشگاه سیتی گراوند ناتینگهام با یک ضربه محکم و ناگهانی در دقیقه هفت گل اول را زد، اما گل‌های اسماعیل سار، حبیب دیارا و شیخ سابالی به این معنی بود که سنگال اولین تیم آفریقایی شد که انگلیس را شکست می‌دهد.

توماس توخل، سرمربی آلمانی تیم ملی فوتبال انگلیس، بعد از این دیدار گفت: ما فقط یک بازی دوستانه را باختیم؛ بنابراین نیازی به وحشت‌کردن نیست. سه بازی مقدماتی انجام داده‌ایم، 9 امتیاز داریم و گلی را هم دریافت نکرده‌ایم. در سپتامبر برای دو پیروزی دیگر تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم شرایط خوبی برای صعود به جام جهانی پیدا کنیم. من کسی هستم که از باختن متنفرم ولی الان بهتر است درباره شرایط تیمم صحبت کنم. این باخت خللی در مسیر ما ایجاد نخواهد کرد. ما هفته آینده به جام جهانی نمی‌رویم. جام جهانی یک سال دیگر برگزار می‌شود.

گرت ساوت‌گیت در طول هشت سال مربیگری‌اش، انگلیس را به فینال‌های متوالی جام ملت‌های اروپا، نیمه‌نهایی جام جهانی 2018 و یک‌چهارم نهایی جام جهانی 2022 رساند و به همین خاطر انتظار‌ها از توخل بالاست.

توخل همچنین گفت: با نتایج و موفقیتی که گرت با تیم ملی انگلیس داشت انتظار‌ها بالا رفته است. فکر می‌کنم این انتظارات طبیعی است و باید بتوانیم با عملکرد خوب پاسخ مناسبی به آنها دهیم.

توخل قرار است انگلیس را به جام جهانی 2026 به میزبانی مشترک آمریکا، مکزیک و کانادا برساند. جام ملت‌های اروپا در سال 2028 نیز به میزبانی انگلیس برگزار می‌شود و باید دید توخل اولین قهرمانی «سه‌شیرها» را پس از جام جهانی 1966 به ارمغان می‌آورد یا خیر.