توزیع 40 هزار بسته معیشتی در استان اردبیل / گام های بعد رزمایش کمک مومنانه ادامه دارد
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: در این رزمایش نزدیک 65 هزار خانوار شناسایی شده اند که در سه گام، نزدیک 40 هزار بسته معیشتی از آغاز ماه مبارک رمضان در سطح استان توزیع شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، سردار جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) بعد از ظهر امروز در جلسه قرارگاه رزمایش کمک مومنانه اظهار داشت: کمک و همدلی در شرایط ویژه روح امید را به جامعه تزریق می کند.
وی افزود: در این رزمایش نزدیک 65 هزار خانوار شناسایی شده اند که در سه گام، نزدیک 40 هزار بسته معیشتی از آغاز ماه مبارک رمضان در سطح استان توزیع شده است.
فرمانده ساه حضرت عباس (ع) گفت: در گام چهارم این تداوم رزمایش کمک مومنانه انشاالله نزدیک به 13 هزار بسته معیشتی به جامعه هدف شناسایی شده بعدی در این هفته جاری توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: فعلا در مرحله اول در سه گام قبلی توزیع بسته معیشتی، شهرستانهای اصلاندوز و پارس آباد و بیله سوار پیشتاز در این تداوم هستند.
سردار بابازاده اظهار داشت: در گام چهارم فقط مابقی شهرستانهای استان اردبیل شامل اردبیل، خلخال، کوثر، نمین، گرمی و مشگین مشارکت خواهند کرد.
وی در پایان گفت: گام آخر و پنجم از مرحله اول رزمایش کمک مومنانه انشاالله نزدیک 12 هزار بسته معیشتی فقط در شهرستان اردبیل توزیع خواهد شد.
انتهای پیام / م