چهارشنبه 3 بهمن 1403

توصیه‌هایی برای روزه اولی‌ها در ماه مبارک رمضان

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
توصیه‌هایی برای روزه اولی‌ها در ماه مبارک رمضان

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بیان توصیه‌هایی برای روزه اولی‌ها در ماه مبارک رمضان پرداخت.

تیرنگ نیستانی در گفت‌وگو با میزان به تشریح نکات تغذیه‌ای که روزه اولی‌ها در ماه مبارک رمضان باید رعایت کنند، پرداخت و گفت: دختران و پسرانی که امسال برای اولین در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند و به عبارتی روزه اولی محسوب می‌شوند، باید به تغذیه خود در این ماه توجه لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: این افراد حتما باید در ماه رمضان سحری بخورند و به طور کلی باید نظم غذایی خود را مناسب کنند تا با روزه‌داری دچار مشکل نشوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: روزه اولی‌ها احساس می‌کنند که بدن قوی دارند و اگر سحری نخورند، با مشکلی مواجه نمی‌شوند، اما نکته مهم این است اکثر روزه اولی‌ها سن چندانی ندارند و خانواد‌ه‌ها باید دقت لازم را داشته باشند که فرزندانشان از مواد تغذیه‌ای لازم برای گرفتن روزه برخوردار شوند.

وی با تاکید بر اینکه دختران از سن پایین‌تری روزه‌داری را آغاز می‌کنند، تصریح کرد: دختران 9 ساله در سن رشد هستند و اگر نکات تغذیه‌ای لازم را رعایت نکنند، از این مساله آسیب جدی و ماندگار می‌بینند.

نیستانی با بیان اینکه روزه‌اولی‌ها افطار و سحری را جدی بگیرند، خاطرنشان کرد: بهتر است در هنگام افطار از یک وعده لبنی مانند شیر استفاده کنند و افطار می‌تواند با وعده شام فاصله داشته باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید دقت کنند که فرزندانشان از مصرف غذا‌های شیرین و رایج در این فصل از سال حداقل خودداری کنند چراکه ترکیب این مواد آمیزه‌ای از چربی و شیرینی است که عملا بنیه‌ای برای فرزندان ایجاد نمی‌کند و جز ایجاد وزن اضافه تاثیر خاصی نخواهد داشت.

نیستانی با تاکید بر استفاده از میوه و سبزیجات در هنگام افطار و سحر تاکید کرد: همانطور که پیش از این هم بر این مساله تاکید کرده‌ام استفاده از میوه و سبزی می‌تواند در طول روز به افراد کمک کند که در عین حال مصرف مایعات گرم و آب هم نباید در بازه افطار تا سحر فراموش شود.