جمعه 21 شهریور 1404

توضیحات عجیب آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره علت مسمومیت دانش‌آموزان درمیانی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
توضیحات عجیب آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره علت مسمومیت دانش‌آموزان درمیانی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره مسمومیت دختران دانش‌آموز در مدرسه‌ای در شهرستان درمیان توضیحاتی ارائه کرد.

خبرگزاری ایسنا نوشت: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره علت مسمومیت دانش‌آموزان در یک مدرسه دخترانه شهرستان درمیان گفت: به دلیل پارک بودن تعدادی تانکر و نشت گاز، کسالت برای دانش‌آموزان رخ داده است.

سیدعلیرضا موسوی نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه به دلیل ترانزیت تانکرهای سوخت‌رسان در جاده‌ها و مسیرهای ارتباطی شهرستان درمیان، احتمال نشت گاز وجود دارد، اظهار کرد: به دلیل پارک بودن تعدادی تانکر و نشت گاز، کسالت برای دانش‌آموزان رخ داده است.

او تاکید کرد: تعدادی از دانش‌آموزان به بیمارستان اعزام شدند و پس از اتمام بررسی‌ها و نبود مشکل برای سلامتی دانش‌آموزان، این افراد از بیمارستان مرخص شدند.

توضیحات فرماندار درمیان درباره علت مسمومیت دختران دانش‌آموز در مدرسه

فرماندار درمیان گفت: نشت گاز از تانکر سوخت علت بدحالی تعدادی از دانش‌آموزان در شهرستان درمیان بوده و موردی از مسمومیت مشاهده نشده است‌.

مهدی فرجامی‌فرد، فرماندار درمیان اظهار کرد: روز گذشته (دوشنبه، 22 اسفندماه 1401) 6 دانش‌آموز دختر در شهرستان درمیان دچار بدحالی شدند.

او افزود: تانکرهای حامل سوخت که در نزدیکی مدرسه بودند، باعث بدحالی برخی دانش‌آموزان شدند که پس از بررسی در بیمارستان، ساعت 15 همان روز مرخص شدند.

هم اکنون دیگران می خوانند 23 اسفند 1401 - 16:21

بیشتر بخوانید

توضیحات عجیب آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره علت مسمومیت دانش‌آموزان درمیانی 2