جمعه 24 مرداد 1404

توضیحات مدیر گروه سریال سیما فیلم درباره «زیرخاکی»

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
توضیحات مدیر گروه سریال سیما فیلم درباره «زیرخاکی»

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، بهرنگ ملک محمدی مدیر فیلم و سریال مرکز سیما فیلم درباره سریال (زیرخاکی) گفت: توقف تصویربرداری سریال مربوط به فصل دوم است و هیچ ارتباطی با فصل اول مجموعه ندارد.

او افزود: در بخش دوم سریال بخشی از داستان در ترکیه تصویربرداری میشود که به دلیل شیوع کرونا و بسته شدن مرزها، تصویربرداری بخش های مربوط به ترکیه متوقف شد.

ملک محمدی گفت: در حال حاضر گروه تولید اماده هستند تا به محض بازگشایی مرزها و برطرف شدن موانع تولید سریال بر اثر کرونا به سرعت کار را به سرانجام برسانند.

او در پایان با اشاره به استقبال خوب مخاطبان از مجموعه بر اساس آمار نظر سنجی های مرکز تحقیقات اظهار داشت: خوشحالیم که سریال (زیرخاکی) مورد توجه مخاطب قرار گرفته. انشاالله با ادامه تصویربرداری فصل دوم، نظر مخاطبان محترم سریال بیش از پیش جلب شود.