چهارشنبه 8 اسفند 1403

توضیحات چمران درباره ترافیک در پایتخت / ساعت اجرای طرح ترافیک افزایش می‌یابد؟

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
توضیحات چمران درباره ترافیک در پایتخت / ساعت اجرای طرح ترافیک افزایش می‌یابد؟

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره موضوع ترافیک در پایتخت اظهار داشت: در صورتی که طرح ترافیک به قبل از شیوع کرونا بازگردد و ساعات اجرای طرح افزایش یابد، دغدغه و نگرانی درباره افزایش آمار مبتلایان به کرونا خواهیم داشت.

وی افزود: از طرفی اگر تردد در سطح شهر برای همه رانندگان آزاد باشد، شهروندان وارد محدوده طرح ترافیک می‌شوند و ترافیک به ویژه در مناطق مرکزی افزایش می‌یابد. بنابراین ارتباط مستقیمی بین موضوع کرونا و ترافیک وجود دارد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: در صورتی که ساعت طرح ترافیک افزایش یابد، ترافیک کمتر می‌شود، ولی به دلیل شرایط کرونا سعی شده تعادل برقرار شود و در حد متوسط به موضوع کرونا و ترافیک توجه شود.

وی گفت: در حال حاضر طرح ترافیک کمتر از قبل اجرا می‌شود، ولی به دلیل کوتاه شدن روزها ترافیک بیشتری هم طی هفته‌های اخیر شاهد بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: به نظرم در کوتاه مدت نمی‌شود برای ترافیک کاری انجام داد، ولی برای توسعه اتوبوس و حمل و نقل عمومی می‌توان چاره‌ای اندیشید و ما اقدامات ضربتی و فوری را داریم.

وی بیان داشت: روز گذشته طرح ضربتی در مورد حمل و نقل عمومی در شورا مورد بحث قرار گرفت و به صورت دوفوریتی طرحی به شورا آمد که اکنون باید منابع مالی آن به تصویب برسد و ان‌شاءالله این موضوع در جلسات آینده صحن به نتیجه خواهد رسید.

چمران با اشاره به اینکه در شرایط کرونا آمار مسافران حمل و نقل عمومی به ویژه مترو از نصف هم کمتر شده و حتی یک زمانی هم به یک‌سوم رسیده بود، گفت: مسافران یک واگن مترو اگر بخواهند خودروی شخصی به سطح شهر بیاورند معادل 50 اتومبیل می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد که کرونا و ترافیک با یکدیگر در ارتباط هستند و از آنجایی که سلامت شهروندان در اولویت بوده، سعی شده که طرح ترافیک ساعات آن کمتر اجرا شود.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران ترافیک در پایتخت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است