چهارشنبه 21 مرداد 1405

توقیف موتورسیکلت سنگین قاچاق در قم

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
توقیف موتورسیکلت سنگین قاچاق در قم

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی قم از توقیف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال در استان خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ علی تیموری از توقیف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال در استان خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان قم بیان کرد: در راستای مبارزه با اخلالگران نظام اقتصادی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین انجام گشت زنی درسطح شهر به یک دستگاه موتورسیکلت سنگین، مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بررسی های بعمل آمده مشخص شد، موتورسیکلت از نوع سوزوکی 1000 فاقد هرگونه مجوز و قاچاق بوده است.

تیموری ادامه داد: برابر اعلام نظر کارشناسان، ارزش تقریبی موتورسیکلت مکشوفه، 20 میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان قم تصریح کرد: در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.