پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

تولید کک اسفنجی موردنیاز صنایع آلومینیوم پس از تحریم ظالمانه بومی‌سازی شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تولید کک اسفنجی موردنیاز صنایع آلومینیوم پس از تحریم ظالمانه بومی‌سازی شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی (پژوهشگاه صنعت نفت) در شرکت پالایش نفت بندرعباس و در جمع خبرنگاران گفت: در ایام شعبانیه شاهد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس با توانمندی پژوهشگاه هستیم. دانش فنی تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره از سوی پژوهشگاه بومی‌سازی شده است.

وی افزود: تولید کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم پس از تحریم ظالمانه از سوی ترامپ بومی و کشور از واردات آن بی‌نیاز شد.

اوجی گفت: نگاه ما به تأمین امنیت انرژی کشور است. با شروع احداث نخستین پروژه پتروپالایشی تا فروردین‌ماه در استان هرمزگان با ظرفیت پالایش روزانه 300 هزار بشکه، پروژه‌های این چنینی کلید می‌خورد.

وزیر نفت گفت: در بحث میدان‌های مشترک به‌ویژه غرب کارون به‌زودی شاهد امضای قراردادهایی جدید خواهیم بود.

وی گفت: در دولت سیزدهم هر گونه فروش نفت در سررسید اسناد وصول‌شده عمده ارزی بوده و بخش کوچکی شامل تهاتر اقلام موردنیاز کشور بوده است.

اوجی اظهار داشت: فروش نفت در حیطه و اختیار وزارت نفت است، اما بخشی در اختیار دیگر دستگاه‌ها قرار گرفته است تا برای تأمین بودجه مورد نیاز اقدام کنند.

وزیر نفت در پایان گفت: در دولت سیزدهم در وزارت نفت هیچ‌وقت منتظر مذاکرات نبودیم و با توجه به توان صنعت نفت پیش رفتیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید جواد اوجی وزیر نفت پتروپالایشگاه صادرات نفت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است