تکرار یک فاجعه پس از 3031 روز در امارات

تیم فوتبال استقلال پس از 3031 روز متحمل شکستی سنگین مقابل نماینده امارات در لیگ قهرمانان آسیا 2 شد.
به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال ایران شامگاه سهشنبه 26 شهریور 1404 در نخستین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 در ورزشگاه زعبیل دبی به مصاف الوصل امارات رفت و در شبی کابوسوار با نتیجه سنگین 7 بر یک شکست خورد.
این نتیجه تلخ در شرایطی رقم خورد که آبیپوشان تهران پیشتر و در تاریخ 9 خرداد 1396 نیز در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه 6 بر یک مقابل العین امارات شکست خورده بود.
اکنون پس از گذشت بیش از هشت سال، تاریخ برای استقلال تکرار شد. شاگردان ریکاردو ساپینتو برابر الوصل نیز 7 بار دروازه خود را باز شده دیدند تا این تیم برای دومین بار در تاریخ حضورش در لیگ قهرمانان آسیا شکست با اختلاف بالای گل را متحمل شود.
این نتیجه انتقادات زیادی را متوجه عملکرد فنی استقلال و کادر فنی این تیم کرده است؛ چرا که شکست مقابل الوصل نه تنها یادآور تلخترین خاطره آسیایی آبیپوشان بود، بلکه امیدهای این تیم برای شروعی قدرتمند در فصل جدید لیگ قهرمانان را تحتالشعاع قرار داد.