تیراندازی مرگبار به دلیل اختلاف در قمار
در درگیری بر سر قمار علاوه بر یک کشته، 2 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره درگیری و تیراندازی منجر به قتل در منطقه شالکوه شهرستان رشت، ماموران انتظامی بلافاصله با حضور در محل، پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.
با حضور پلیس در صحنه و بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که یک مرد 40 ساله حین درگیری بر اثر اصابت گلوله اسلحه شکاری به قتل رسیده و دو مرد 21 و 28 ساله دیگر که در این نزاع حضور داشتند، مجروح و به بیمارستان منتقل شدهاند.
برابر تحقیقات صورت گرفته معلوم شد مقتول به همراه همدستانش به علت اختلافات قبلی و قمار با چوب و چماق با سه نفر دیگر درگیر شدند. کارآگاهان آگاهی در ادامه با اقدامات فنی، عاملان تیراندازی و قتل را در کمتر از 24 ساعت شناسایی کردند.
ماموران آگاهی قاتل 43 ساله و دو برادر وی را در شهر رشت دستگیر و یک قبضه سلاح شکاری را از مخفیگاه آنها کشف کردند. سپس متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.