پنج‌شنبه 2 مهر 1405

تیم ملی تنیس روی میز به رقابت‌های جهانی پرتغال اعزام می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تیم ملی تنیس روی میز به رقابت‌های جهانی پرتغال اعزام می‌شود

بوشهر - ایرنا - سرپرست فدراسیون تنیس روی میز گفت: تیم ملی تنیس روی میز بهمن ماه به رقابت‌های جهانی پرتغال اعزام می‌شود.

بهمن حبیب زاده مومن روز چهارشنبه در نشست مجمع انتخابات هیات تنیس روی میز استان بوشهر افزود: در زمان حاضر اردوی آمادگی تیم ملی تنیس روی میز برای مسابقه‌های جهانی در بخش آقایان در بابل در حال برگزاری است.

وی یادآور شد: تیم ملی تنیس روی میز کشور از 2 تا 6 بهمن در رقابت‌های جهانی این رشته در بخش تیمی شرکت می‌کند.

حبیب زاده مومن بیان کرد: 9 سهمیه المپیک در این رقابت‌ها به تیم‌های برتر داده می‌شود و تیم ملی تنیس روی میز ایران با 5 ورزشکار در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در فروردین سال آینده در بخش انفرادی 2 سهمیه المپیک 2020 توکیو در مسابقه‌های آسیایی تایلند به برترین‌ها داده خواهد شد.

حبیب زاده مومن گفت: 2 ورزشکار در بخش مردان و زنان برای کسب این سهمیه تلاش خواهند کرد و مسابقه‌های جهانی 2020 کره جنوبی دیگر رویداد بین‌المللی فدراسیون در فروردین 99 خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: با توجه به اعتبارات 2.5 میلیارد تومانی فدراسیون تنیس روی میز برای اعزام برون‌مرزی و مسابقه‌های داخلی سهم هیات‌های استانی از این بودجه محدود است.

حبیب زاده مومن افزود: در همین ارتباط با توجه به رشد استان بوشهر در رشته تنیس روی میز 8 میلیون تومان به هیات این استان تخصیص داده می‌شود.

سرپرست فدراسیون تنیس روی میز گفت: بوشهر در رشته تنیس روی میز، استانی پیشرو در رده‌های سنی پایه است.

حبیب زاده مومن ادامه داد: تارا سوری، مبینا صبحانی‌خواه و پارسا خلیلی با درخشش در میدان‌های مختلف از افتخارات تنیس روی میز استان بوشهر و کشور هستند.

در این مجمع انتخاباتی خلیل شیخیانی رئیس پیشین این هیات با 14 رای برای چهار سال دیگر در سمت خود ابقاء شد.

*س_برچسب‌ها_س*