تیم ملی هندبال ایران به عربستان رسید / پروسه طولانی صدور ویزا بدون حضور نمایندهای از آسیا

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از عربستان، تیم ملی هندبال ایران که بامداد امروز عازم عربستان، محل برگزاری رقابتهای هندبال قهرمانی آسیا شده بود، صبح امروز وارد فرودگاه شهر دمام شد.
کاروان هندبال ایران از تهران راهی دبی شد و پس از چند ساعت وقفه در امارات، راهی شهر دمام عربستان شد.
شاگردان مانوئل فرناندز همزمان با تیمهای ویتنام و استرالیا به دمام رسیدند، اما برای دریافت ویزا بیش از سه ساعت در فرودگاه معطل شدند؛ این درحالی بود که تیمهای ویتنام و استرالیا بلافاصله به سمت محل اسکانشان هدایت شدند.
پروسه طولانی صدور ویزا در شرایطی اتفاق افتاد که ملی پوشان شب گذشته استراحت کاملی نداشتند؛ ضمن اینکه هیچ مسئولی از برگزارکنندگان مسابقات هم در فرودگاه حضور نداشت تا کار تیم ایران را تسریع ببخشد.
این مسابقات از فردا آغاز میشود و تیم ایران در اولین دیدار به مصاف استرالیا می رود.
انتهای پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تیم ملی هندبال خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز قابت های قهرمانی آسیا هندبال فرودگاه دمام این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است