یک‌شنبه 22 تیر 1404

تیم ملی والیبال ایران به گدانسک رفت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تیم ملی والیبال ایران به گدانسک رفت

تیم ملی والیبال ایران از اولشتین به شهر گدانسک لهستان رفت تا علاوه بر یک روز استراحت از فردا خود را برای حضور شایسته در هفته سوم لیگ ملت‌ها آماده کند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون والیبال؛ هفته سوم لیگ ملت‌ها از 25 تا 29 تیر با 36 دیدار پیگیری می‌شود و تیم ایران در شهر گدانسک به ترتیب به مصاف لهستان، چین، فرانسه و بلغارستان می‌رود.

منظمی: شاهد روند رو به رشد والیبال ایران خواهیم بود

تیم ملی والیبال کشورمان که پس از حضور در هشت مسابقه در هفته‌های اول و دوم لیگ ملت های والیبال 2025 و برگزاری یک کمپ تمرینی مشترک با تیم ملی کوبا در صربستان، عازم لهستان شده بود، پس از برگزاری یک کمپ چهار روزه و برگزاری یک دیدار دوستانه با تیم ملی لهستان در سالن 4 هزار نفری شهر اولشتین، امروز (یکشنبه) عازم گدانسک محل برگزاری هفته سوم لیگ ملت های والیبال 2025 شد.

مردان والیبال کشورمان پس از دو ساعت مسافرت زمینی با اتوبوس به شهر گدانسک رسیدند و در هتل مرکوری محل اقامت تیم‌ها و کمیته برگزاری هفته سوم لیگ ملت های والیبال اسکان یافتند. تیم ملی چین با هدایت ویتال هینن نخستین تیمی است که خود را به هتل مرکوری رسانده و ایران و سپس لهستان تیم های دوم و سومی هستند که در هتل مسابقات اسکان پیدا کردند.

لهستان، چین، فرانسه و بلغارستان سه حریفی هستند که در گدانسک مقابل مردان والیبال ایران قرار خواهند گرفت تا در پایان این هفته، سرنوشت هشت تیم راه یافته به مرحله نهایی مشخص شود.