پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

ثبت نام در جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه قزوین آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ثبت نام در جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه قزوین آغاز شد

قزوین - ایرنا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: مهلت نام نویشی در سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه از امروز آغاز شد.

رضا گروسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متقاضیان می‌توانند تا 14 آذرماه در سامانه http://emtenan.mcls.gov.ir ثبت نام کنند.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، اضافه کرد: انگیزه بخشی، اعتمادآفرینی و ترویج حاکمیت، روح صداقت و همدلی در جامعه کار و تلاش با توجه به مسائل جامعه، نیازها و انتظارات جامعه کارگری، ایجاد زمینه و فضای مناسب برای رشد و پرورش نیروی کار و نقش آفرینی و تاثیرگذاری نخبگان جامعه کار و تلاش در روند توسعه جامعه از جمله اهداف برگزاری سی و دومین جشنواره امتنان در استان است.

این مسوول با بیان اینکه جشنواره امتنان از کارگران در بخش‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و واحدهای نمونه برگزار می‌شود، گفت: ارائه شیوه‌های نوین در کار شامل بهبود مصرف انرژی و تولید، کاهش ضایعات و زمان تولید، افزایش بهروری، اختراع و ابتکار شامل ساخت قطعه، دستگاه یا اصلاح فرآیند تولید، راه اندازی خط تولید جدید، مهندسی معکوس در انتقال و بومی سازی دانش و فناوری، افزایش بهره وری و کیفیت نسبت به نمونه‌های داخلی و خارجی از جمله شاخص‌های کارگر و گروه کار نمونه است.

استان قزوین 159 هزار کارگر بیمه شده اجباری و چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد.

*س_برچسب‌ها_س*