جمعه 6 شهریور 1405

جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای ایران با خاندان آل‌الله پیوند عمیقی دارد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای ایران با خاندان آل‌الله پیوند عمیقی دارد

اسماعیلی گفت: جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای ایران پیوند عمیقی با خاندان آل‌الله دارد و در خلق آثار هنری این ابراز ارادت نشان داده می‌شود.

ظهر امروز سوگواره عاشورایی هنرمندان با حضور محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هنرمندان پیشکسوت همچون داریوش ارجمند، عنایت‌الله بخشی، رضا بنفشه‌خواه، اسماعیل خلج و جمعی دیگر از هنرمندان برگزار شد. همچنین اعضای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این جمع حضور داشتند.

بعد از اجرای مقتل‌خوانی، مداحی و سخنرانی، محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: در این ایام که زمان حزن خاندان پیامبر است، دوستان من همپای علاقه‌مندان محفلی را برگزار کردند تا اهالی فرهنگ، هنر و رسانه ابراز ارادت کنند.

به گفته اسماعیلی، جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای ایران با خاندان آل‌الله پیوند عمیقی دارد. تمام دوره حیات حوزه فرهنگی با محبت به اهل بیت پیوند خورده است و در خلق آثار هنری، برنامه‌های نمایشی و رسانه‌ای خود را نشان می‌دهد. بنابراین این فضای ارادت و علاقه میان اهالی فرهنگ، هنر و رسانه سابقه‌ای دیرینه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سایر حوزه ها
جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای ایران با خاندان آل‌الله پیوند عمیقی دارد 2