چهارشنبه 17 بهمن 1403

جانسوزترین وداع / درددل مولا علی (ع) در کنار پیکر مطهر حضرت زهرا (س)

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جانسوزترین وداع / درددل مولا علی (ع) در کنار پیکر مطهر حضرت زهرا (س)

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، حضرت زهرا سلام الله علیها دختر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم و همسر امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام است. این بانوی بزرگ اسلام در طول عمر بابرکت خود همواره در راه اسلام تلاش کرد و یاور امام علی علیه السلام بود.

زمانی که حضرت زهرا سلام الله به شهادت رسیدند، امیرالمؤمنین در کنار قبر ایشان درددل کرده و پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله را مورد خطاب قرار دادند؛ به طوری که این فراق جانگداز در خطبه 202 نهج‌البلاغه چنین آمده است: «سلام بر تو، ای پیامبر خدا. سلام من و دخترت که اکنون در کنار تو فرود آمده و چه زود به تو پیوست. ای رسول خدا، بر مرگ دخت برگزیده تو، شکیبایی من اندک است و طاقت و توانم از دست رفته ولی مرا، که اندوه عظیم فرقت تو را دید ام و رنج مصیبت تو را چشیده‌ام، جای شکیبایی است. من خود تو را به دست خود در قبر خواباندم و هنگامی که سر بر سینه من داشتی، جان به جان آفرین تسلیم کردی. «انا لله و انا الیه راجعون». آن ودیعت بازگردانده شد و آن امانت به صاحبش رسید. و اندوه مرا پایانی نیست. همه شب خواب به چشمم نرود تا آن گاه که خداوند برای من سرایی را که تو در آن جای گرفته‌ای، اختیار کند. به زودی، دخترت تو را خبر دهد که چگونه امتت گرد آمدند و بر او ستم کردند. همه سرگذشت را از او بپرس و خبر حال ما از او بخواه. این‌ها در زمانی بود که از مرگ تو دیری نگذشته بود و تو از یادها نرفته بودی. بدرود تو را و دخترت را. بدرود کسی که وداع می‌کند، نه بدرود کسی که رنجیده و ملول است. اگر از اینجا بازمی‌گردم، نه از روی ملالت است و اگر درنگ می‌کنم، نه به سبب آن است که به وعده‌ای که خدا به صابران داده است بدگمان شده‌ام».

پیکر مطهر حضرت زهرا سلام الله علیها در بقیع به خاک سپرده شده است، اما کسی جای آن را تا زمان ظهور مهدی موعود (عج) نمی‌داند. با این وجود، هم‌اکنون برای زنده نگه داشتن یاد سیدالنساءالعالمین در جوار حرم امام علی علیه السلام، صحنی با نام حضرت زهرا سلام الله علیها احداث شده است و این صحن با مساحتی بالغ بر 100 هزار مترمربع میزبان زائران حرم مولا است.

روز گذشته در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، برخی از زائران با تشرف به حرم مولا به زیارت پرداختند و زیارت عاشورا قرائت کردند. در ادامه فیلمی از حال و هوای حرم امام علی علیه السلام را مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید حرم امام علی شهادت حضرت زهرا نجف خطبه 202 نهج البلاغه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است