پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

جای صنایع تبدیلی در استان کشاورزی قزوین خالی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
جای صنایع تبدیلی در استان کشاورزی قزوین خالی است

قزوین - نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به جایگاه کشاورزی استان و تولید محصولات متنوع باغی و زراعی همچنان جای صنایع تبدیلی در استان خالی است.

قزوین - نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به جایگاه کشاورزی استان و تولید محصولات متنوع باغی و زراعی همچنان جای صنایع تبدیلی در استان خالی است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه صادرات غیر نفتی و آئین تجلیل از صادرات کنندگان نمونه استان قزوین روز پنجشنبه در یکی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی کاسپین قزوین برگزار شد.

رجب رحمانی در این مراسم گفت: بدترین روز برای کشاورز روزی است که تولیدکننده نتواند محصولش را بفروشد.

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جوایز صادراتی را در مجلس پنجم بنا نهادیم و پیگیر کشمش صادراتی هم بودم تا به اقتصاد استان کمک شود.

رحمانی بیان کرد: محصولات استان خریداران زیادی دارد و ما به دلیل نزدیکی به تهران قادریم نیاز 20 تا 30 میلیون نفر استان‌های اطراف خود را تأمین کنیم و این کار نیازمند رفع موانع تولید است.

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ما یک منطقه اقتصادی و شهرک 2 هزار هکتاری در خرمدشت را داریم که اگر توسعه متوازن رخ دهد می‌توانیم توسعه صنعتی عاد لانه‌ای داشته باشیم.

جای صنایع تبدیلی خالی است

وی گفت: در حالی که استان قزوین یک منطقه کشاورزی است به نظر می‌رسد جای صنایع تبدیلی در استان خالی است و باید این کمبود جبران شود.

در ادامه از 25 تن از صادرکنندگان ملی و استانی تجلیل شد.

جای صنایع تبدیلی در استان کشاورزی قزوین خالی است 2
جای صنایع تبدیلی در استان کشاورزی قزوین خالی است 3
جای صنایع تبدیلی در استان کشاورزی قزوین خالی است 4