دوشنبه 8 دی 1404

جدایی قطعی حسینی از خودروسازان

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
جدایی قطعی حسینی از خودروسازان

مهاجم جوان پیکان به پایان دوران حضورش در این تیم رسید.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پیکان پس از انتخاب رسول خطیبی به‌عنوان سرمربی جدیدش فعالیت نقل و انتقالات خود را در سکوت آغاز کرده و گفته می‌شود به توافق با چند بازیکن رسیده که در این بین برخی نفرات فصل گذشته نیز به طور قطعی از جمع خودروسازان جدا خواهند شد که یکی از آنها ساسان حسینی است.

ساسان حسینی که دو سال قبل با نظر رسول خطیبی به آلومینیوم اراک اضافه شده و پس از انجام یک بازی در این تیم به فولاد خوزستان فروخته شد، حالا دوباره به این مربی در پیکان برخورد کرد و به همین علت از فهرست خودروسازان برای فصل جدید کنار رفت تا فصل آینده در تیم دیگری به میدان برود.

این مهاجم که طی دو فصل اخیر 16 بار برای فولاد خوزستان به میدان رفته و یک گل به ثمر رسانده و در سال گذشته نیز طی 28 حضور ثابت و تعویضی در پیکان تهران مجددا یک گل زد، حالا با وجود باقی ماندن یک فصل از قراردادش با پیکان باید از این تیم جدا شود و تیم جدیدی را انتخاب کند.

تاکنون جدایی محمدرشید مظاهری، تیتو اوکلو و شرزود تمیروف از پیکان قطعی شده که گفته می‌شود ساسان حسینی، ابراهیم صالحی و... نیز در فهرست فصل جدید این تیم حضور ندارند و علاوه بر آن، نفراتی مثل سامان فلاح نیز به یک باشگاه مطرح فروخته می‌شوند.