پنج‌شنبه 15 آبان 1404

جدیدترین توضیحات عراقچی درباره مذاکره

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
جدیدترین توضیحات عراقچی درباره مذاکره

وزیر امور خارجه گفت: اینکه چه زمانی شرایط مذاکره فراهم می‌شود و آیا اساساً مذاکره می‌تواند مشکلی را حل کند یا نه، موضوعی است که در سطح دیگری تصمیم‌گیری می‌شود. ما نیز آن مسیر را رها نکرده‌ایم و وظایف خود را در آن حوزه انجام می‌دهیم.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در نشست با فعالان اقتصادی استان همدان گفت: اینکه چه زمانی شرایط مذاکره فراهم می‌شود و آیا اساساً مذاکره می‌تواند مشکلی را حل کند یا نه، موضوعی است که در سطح دیگری تصمیم‌گیری می‌شود. ما نیز آن مسیر را رها نکرده‌ایم و وظایف خود را در آن حوزه انجام می‌دهیم، اما چون آن مسیر با دشواری‌ها و پیچیدگی‌هایی روبه‌روست، نباید امور اقتصادی کشور را معطل آن نگه داشت.

وی گفت: ما در وزارت امور خارجه کار خود را در آن زمینه ادامه می‌دهیم، اما شما فعالان اقتصادی نباید منتظر بمانید. در همین شرایط تحریمی، ما وظیفه داریم که به شما کمک کنیم، مسیرها را باز کنیم و مشکلات را کاهش دهیم؛ و ان‌شاءالله چنین خواهیم کرد. به نظر من، وظیفه دولت و استانداری‌ها نیز است که برای شناساندن و تقویت برندهای استانی کمک و حمایت لازم را انجام دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.