جذب سرمایه 77 میلیارد ریالی برای استارتاپهای بازیهای رایانهای
استارتاپهای سازنده بازیهای رایانهای در رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال، توانستند به میزان 7 میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه جذب کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال با همکاری مجموعه 100 استارتاپ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم در حاشیه ششمین جشنواره بازیهای رایانهای در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این رویداد تیمهای استارتاپی منتخب برای جذب سرمایه توسط هیئت داوران مشخص شدند.
استودیوی پیله به عنوان برترین تیم موفق به جذب 2 میلیارد و 500 میلیون تومان، استودیوهای میدوپیا و نورولند به ترتیب موفق به جذب سرمایه به مبلغ 2 میلیارد و یک میلیارد و 500 میلیون تومان و تیمهای استارتاپی سرگرمیدن، مروارید و حسان به ترتیب موفق به جذب سرمایه به مبلغ 900، 400 و 200 میلیون تومان از سوی سرمایهگذاران شدند.
آرش معبودی از صندوق سرمایهگذاری نوآفرین، دانیال صابر سمیعی از صندوق پژوهش و فناوری گیلان، حسین نائینی از استودیوی تاد، محمد حیدری از استودیوی پاییزان، مصطفی کیوانیان از استودیوی آنو، علیرضا فراهانی از بنیاد ملی بازیهای رایانهای، حسن مهدی اصل از استودیو سورنا گیمز، پیام آزادی از صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق و احسان جازم از بنیاد ملی بازیهای رایانهای داوران رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال بودند.
مدل تأمین مالی استارتاپها در ایران اشتباه است!/ چرا استارتاپِ شتابدهنده قادر به دریافت تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه نیست؟در سکوی پرتاب غزال تعداد بیش از 50 تیم استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای شرکت داشتند که از این تعداد، 30 تیم برتر در پیشرویداد دوم طرح خود را ارائه و از این تعداد 6 تیم به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
امروز این 6 تیم استارتاپی، طرح خود را نزد هیئت داوران ارائه و پس از تصمیمگیری هیئت داوران، شرکتهای استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای که موفق به جذب سرمایه شدهاند، معرفی شدند.