جمعه 28 آذر 1404

جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک 5 برابر می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک 5 برابر می‌شود

بر اساس مصوبه هیأت وزیران مبلغ جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک از ابتدای اردیبهشت ماه از 20 هزار به 100 هزار تومان افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، هیأت وزیران در جلسه 14 اسفند ماه گذشته عناوین و جریمه‌های تخلفات مربوط به حمل و نقل و عبور و مرور در همه نقاط کشور و مناطق آزاد تجاری و صنعتی را تصویب کرد.

بر اساس این مصوبه و بند 126 جریمه تردد غیرمجاز وسایل نقلیه در محدوده‌های ممنوع مصوب در شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور و شورای هماهنگی ترافیک استان‌ها که به طور موقت از طرف پلیس راهور ممنوع اعلام می‌شود، مبلغ یک میلیون ریال است.

بر این اساس مبلغ جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک از ابتدای اردیبهشت ماه از 20 هزار به 100 هزار تومان افزایش می‌یابد.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از پلیس راهور مشخص شد که مصوبه هیأت وزیران به مجلس ارسال شده، اما هنوز به پلیس راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده و منتظر تصویب در مجلس است.

انتهای پیام /

جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک 5 برابر می‌شود 2