شنبه 1 آذر 1404

جزئیاتی از لایحه تشکیل پلیس اطفال / سامانه بانک اطلاعات اطفال بزهکار تشکیل می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جزئیاتی از لایحه تشکیل پلیس اطفال / سامانه بانک اطلاعات اطفال بزهکار تشکیل می‌شود

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، لایحه تشکیل پلیس اطفال در جلسه امروز کمیسیون قضایی مجلس مورد بررسی قرار گرفت و مواد 3 تا 7 آن به تصویب اعضای این کمیسیون رسید.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس ضمن اعلام این خبر، افزود: طبق مصوبه اعضای کمیسیون قضایی بنا شد تا محل استقرار پلیس اطفال در تهران و مراکز دیگر استان‌ها در محلی جدا از ساختمان‌های کلانتری‌ها باشد.

وی اظهار کرد: در مورد نحوه استقرار پلیس اطفال در شهرستان‌های دیگر، کار به اختیار فرماندهی انتظامی گذاشته شد تا متناسب با شرایط منطقه در این باره تصمیم‌گیری کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: همچنین براساس این مصوبه مقرر شد تا تعدادی از اعضای پلیس اطفال از میان بانوان به کار گرفته شوند.

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین بنا شد تا سامانه‌ای به منظور تشکیل بانک اطلاعات اطفالی که منجر به تخلف شده‌اند، راه‌اندازی و اطلاعات به صورت محرمانه نگهداری شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون قضایی مجلس فراجا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
جزئیاتی از لایحه تشکیل پلیس اطفال / سامانه بانک اطلاعات اطفال بزهکار تشکیل می‌شود 2