یک‌شنبه 5 اسفند 1403

جزئیات جدید از میزان افزایش روزانه تولید نفت ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
جزئیات جدید از میزان افزایش روزانه تولید نفت ایران

اقتصادنیوز: محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با اجرای طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان‌های اسفند و سیوند، روزانه 16 هزار بشکه به تولید نفت کشور اضافه شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محسن خجسته‌مهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان‌های اسفند و سیوند اظهار کرد: این میدان‌ها واقع در استان هرمزگان در منطقه جزیره سیری و از نظر نزدیکی به بندرلنگه نزدیک هستند.

افزایش حقوق در بودجه 1402 کافی است؟

وی با اشاره به اینکه از نظر عملیاتی و اجرایی میدان‌های اسفند و سیوند جزو پیچیده‌ترین میدان‌های دریایی هستند، افزود: شرکت نفت فلات قاره ایران توانست با موفقیت این طرح را مدیریت کند و شرکت پتروایران نیز با پوشش حداکثری این طرح را اجرا کرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران مجموع سرمایه‌بری این طرح را 110 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: در این طرح 12 حلقه چاه حفاری و بالغ بر84 درصد این طرح ایرانی بوده و از کالاهای ساخت داخل استفاده شده است.

خجسته‌مهر با بیان اینکه با اجرای این طرح 16 هزار بشکه به تولید نفت کشور افزوده شده است، ادامه داد: این طرح‌ها جزو طرح‌های نگهداشت و افزایش تولید هستند که از آغاز به‌کار دولت سیزدهم شماری از آنها به بهره‌برداری رسیدند و امروز نیز این طرح‌ها به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان‌های اسفند و سیوند امروز همزمان با ایام مبارک دهه فجر توسط جواد اوجی، وزیر نفت به بهره‌برداری رسید.

همچنین بخوانید