دوشنبه 3 آذر 1404

جزییات تکمیل دومین ترمینال بزرگ فرودگاهی فارس / بهره‌مندی مسافران 3 استان

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
جزییات تکمیل دومین ترمینال بزرگ فرودگاهی فارس / بهره‌مندی مسافران 3 استان
معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از افتتاح ترمینال جدید فرودگاه لامرد توسط رئیس جمهور از طریق ویدئوکنفرانس در روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ مصطفی صفایی در گفتگو با خبرگزاری فارس با اعلام این خبر گفت: این ترمینال با مساحت 5 هزار و 500 مترمربع بهمراه موتورخانه و جاده دسترسی جمعا با اعتبار بالغ بر 400 میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران احداث شده است.

وی افزود: ترمینال مذکور که احداث آن از سال 93 شروع شد، پس از ترمینال فرودگاه شیراز بزرگ‌ترین ترمینال فرودگاهی در استان فارس است و ظرفیت پذیرش سالیانه 900 هزار نفر را داراست.

صفایی گفت: بهره برداری از این ترمینال و ظرفیت مناسب آن، می تواند علاوه بر مردم شهرستان لامرد و جنوب استان فارس، زمینه سفر هموطنان در شرق استان بوشهر و غرب استان هرمزگان را نیز فراهم کند.

وی اظهار داشت: با افتتاح این پروژه گشایش در وضعیت فرودگاه، امکان مرمت و بهسازی سایر ظرفیت های موجود و همچنین سطح کیفی وکمی ارائه خدمات افزایش چشمگیر خواهد داشت.

لینک کوتاه: asriran.com/0032Sp