پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

جستجو برای یافتن کودک غرق شده در زاینده‌رود سامان ادامه دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جستجو برای یافتن کودک غرق شده در زاینده‌رود سامان ادامه دارد

شهرکرد - ایرنا - فرماندار سامان با بیان اینکه جست و جو برای پیدا شدن کودک غرق شده در این شهرستان ادامه دارد، گفت: 20 نفر برای یافتن کودکی که شامگاه پنجشنبه هجدهم اردی‌بهشت‌ماه در رودخانه زاینده‌رود غرق شد، در تلاش‌ها هستند.

کمال اکبریان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این افراد در قالب سه تیم از جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری و باشگاه‌های رفتینگ شهرستان سامان برای یافتن این کودک 5 ساله تلاش می‌کنند.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر، حجم بسیار بالای آب رودخانه زاینده‌رود، عملیات جستجوی این کودک غرق شده را سخت کرده است.

اکبریان تصریح کرد: براساس هماهنگی‌های انجام شده با فرماندار لنجان استان اصفهان، گروه‌هایی نیز عملیات جستجو برای یافتن این کودک غرق شده را در پایین دست رودخانه زاینده‌رود و در محدوده آن شهرستان آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، یک کودک 5 ساله شامگاه پنجشنبه هجدهم اردی‌بهشت‌ماه در حوالی پل چم‌خرم در حاشیه رودخانه زاینده‌رود در این شهرستان غرق شد.

بخش عمده‌ای از رودخانه زاینده‌رود از چهارمحال و بختیاری عبور می‌کند.

سامان در 16 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*