جشنواره فیلم فجر
جشنواره فیلم فجر
هفتمین روز از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر با نمایش دو فیلم بلند سینمایی پیش رفت و فیلمهای «خط فرضی» و «گیجگاه» به نمایش در آمد و از میان این آثار گیجگاه با مضمون کمدی به واسطه سوابق کارگردانش توجه بیشتری را به خود جلب کرده است.
سینمای رسانهها در روز ششم از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر محل نمایش فیلمهای «مامان» به کارگردانی آرش انیسی و «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی است. در این میان فیلم منصور به واسطه آنکه مضمونش درباره شهید منصور ستاری به واسطه مضمونش بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
در روز پنجم جشنواره فجر در سینما رسانه (برج میلاد) 2 فیلم داستانی "روشن" و "روزی روزگاری آبادان" با حضور عوامل آن نمایش داده شد.
سینمای رسانهها در روز پنجم از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر محل نمایش فیلمهای «روشن» به کارگردانی روح الله حجازی و «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ بود.
در روز چهارم جشنواره فجر در سینما رسانه (برج میلاد) 2 فیلم داستانی "زالاوا" و "مصلحت" با حضور عوامل آن نمایش داده شد.
هر دو فیلمساز در زمره فیلم اولیها هستند و البته ارسلان امیری به واسطه تجاربش در همکاری با آیدا پناهنده دورنمای بهتری را پیش رو دارد اما هیچ یک از این دو اثر کنجکاوی منتقدین را به شکل گسترده در پی نداشته است.
روز سوم جشنواره فجر در سینما رسانه (برج میلاد) 2 فیلم داستانی "ابلق" و "تکتیر انداز" با حضور عوامل آن نمایش داده شد.
روز دوم جشنواره فجر در سینما رسانه (برج میلاد) 2 فیلم داستانی "ستاره بازی" و "شیشلیک" با حضور عوامل آن نمایش داده شد.
سینمای رسانهها در روز سوم از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر محل نمایش فیلمهای «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار و «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری است. ابلق تازه ترین اثر نرگس آبیار که درباره تعرض به زنان و پنهان کاری آن از بیم آبروست، کنجکاوی بیشتری را نسبت به خود جلب کرده است.
سینمای رسانهها در روز دوم از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر محل نمایش فیلمهای «ستاره بازی» و «شیشلیک» بود. در این میان، شلشیک که داستانی درباره شکاف طبقاتی را در قالب یک کمدی سیاه روایت میکند، بیشتر مورد توجه قرار گرفت، چرا که صدور پروانه نمایش برای این فیلم با حواشی فراوانی همراه بود.