شنبه 27 اردیبهشت 1404

جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد

تهران - ایرنا - تیم فوتبال بارسلونا در دربی ایالت کاتالان مقابل حریف قعرجدولی به تساوی 2 بر 2 رضایت داد. در این دیدار، اسپانیول با گل دقیقه 88 مهاجم چینی خود از شکست خانگی گریخت.

بامداد شنبه و از هفته نوزدهم لیگ فوتبال باشگاه‌های اسپانیا، دربی ایالت کاتالان بین تیم‌های اسپانیول و بارسلونا برگزار شد که در این بازی تماشایی با تساوی دو بر دو به اتمام رسید.

بازی در حالی آغاز شد که اسپانیول ناباورانه در انتهای جدول رده‌بندی قرار دارد و بارسلونا نیز رقابتی حساس را با رئال‌مادرید برای رسیدن به قهرمانی، سپری می‌کند.

برخلاف انتظار این اسپانیول بود که بازی را خوب آغاز کرد و در دقیقه 23 با ضربه سر تماشایی «داوید لوپز» مدافع پیش تاخته خود به گل دست یافت.

در اکثر دقایق نیمه نخست، شاگردان «آبلاردو فرناندز» در تیم اسپانیول که از امتیاز میزبانی سود می‌بردند، عملکرد بهتری از میهمان نامدار خود داشتند.

مربی اسپانیول که خودش سال‌ها سابقه بازی در بارسلونا را دارد، با حفظ بازی در میانه میدان و استفاده از هافبک‌های متعدد، سعی بر جلوگیری از میدان‌داری بارسلونا داشت.

ضمن اینکه «لیونل مسی» ستاره بارسلونا نیز یکی از بدترین بازی‌های خود در سال‌های اخیر را پشت سرگذاشت.

تنها موقعیت بارسلونا در نیمه نخست را «لوییس سوارز» در دقیقه 41 ایجاد که ضربه او با بدشانسی به دیرک عمودی دروازه میزبان برخورد کرد.

«ارنستو والورده» سرمربی بارسلونا که در این هفته‌ها با آماج انتقادات مواجه شده است در ابتدای نیمه دوم، «آرتور ویدال» را جانشین «ایوان راکیتیچ» کرد تا جنگندگی تیمش در میانه میدان افزایش یابد.

در دقیقه 50، ارسال عالی «یوردی آلبا» به «لوییس سوارز» اروگوئه‌ای رسید تا این مهاجم با تجربه با ضربه‌ای مناسب گل تساوی را برای تیمش به ثمر برساند.

در دقیقه 58 ارسال تماشایی «سوارز» را «آرتور ویدال» با ضربه سر به گل دوم بارسلونا تبدیل کرد تا روند بازی به طور کلی تغییر کند.

در دقیقه 75 «فرانکی دی‌یونگ» هافبک هلندی بارسلونا با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد.

در دقیقه 77 ضربه «وو لی» بازیکن چینی اسپانیول در آستانه تبدیل شدن به گل با واکنش عالی «نتو» دروازه‌بان بارسلونا، مهار شد.

در دقیقه 88 «وو لی» مهاجم چینی اسپانیول دروازه بارسلونا را گشود تا اسپانیول به یک تساوی ارزشمند دست یابد.

بارسلونا با وجود تساوی در این دیدار، 40 امتیازی شد و با تفاضل گل بهتر نسبت به رئال مادرید، دوباره در صدر جدول قرار گرفت. اسپانیول هم با 11 امتیاز در رتبه بیستم و آخر باقی ماند.

هم اکنون، رئال مادرید با 40 و اتلتیکومادرید با 35 امتیاز در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

*س_برچسب‌ها_س*
جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد 2
جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد 3
جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد 4
جنس چینی، شب بارسلونا را خراب کرد 5