سه‌شنبه 23 بهمن 1403

جهانگیر الماسی: نمایش ظرفیت های ایران برای مردم جهان با ابزار هنر ممکن است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جهانگیر الماسی: نمایش ظرفیت های ایران برای مردم جهان با ابزار هنر ممکن است

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس، داور نخستین جشنواره ملی تولیدات چند رسانه ای میراث فرهنگی گفت: هنر تنها حوزه فرا مرزی است که می تواند ظرفیت های ایران را برای مردم جهان به نمایش درآورد.

جهانگیر الماسی بازیگر سینما و تلویزیون و داور نخستین جشنواره ملی تولیدات چند رسانه ای میراث فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار فارس، با بیان اینکه عدم توجه به ذات رسانه می تواند مشکلات عدیده ای را ایجاد کند، اظهار کرد: اغلب تصور بر این است که سینما به عنوان یک صنعت، آورده مالی دارد و می تواند اوقات فراغت را پر کند در حالی که اگر به تعریف اصیل ذات رسانه برگردیم، می بینیم که وظیفه هنر تولید و توزیع دانایی و آگاهی است.

وی افزود: داد: رسیدن به تعریف اصلی هنر راهگشاست به شرطی که آزاده باشیم و در مسیر و راهی که گام گذاشتیم، گرفتار موضوعات ناثواب نشویم.

داور نخستین جشنواره ملی تولیدات چند رسانه ای میراث فرهنگی تأکید کرد: این تبعات یک نگاه ناقص است که تصور می شود هنر برای پر کردن اوقات فراغت است، این کار را سیرک هم می تواند انجام دهد، هنر تنها حوزه فرا مرزی است که می تواند ظرفیت های ایران را برای مردم جهان به نمایش درآورد.

الماسی در پایان با تقدیر از وزیر و قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای برپایی این جشنواره گفت: کار بزرگی آغاز شده، کاستی هایی بوده که باید برطرف شود، چرا که امروز باید از کمیت به سمت کیفیت حرکت کنیم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید جهانگیر الماسی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی رسانه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است