سه‌شنبه 18 شهریور 1404

حاجی میرزایی: 50 درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حاجی میرزایی: 50 درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند

بجنورد - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه هنرستان‌ها جزو سیاست‌های این وزارتخانه است و به همین دلیل50 درصد دانش آموزان متوسطه باید در این مراکز آموزشی تحصیل کنند.

محسن حاجی میرزایی عصر پنجشنبه در آیین کلنگ زنی هنرستان گوهرشاد شیروان با بیان اینکه این هنرستان در مهرماه سال 1400 به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: گام های خوبی برای توسعه مهارت آموزی دانش آموزان برداشته شده زیراکه کشور نیازمند آن است.

حاجی میرزایی در خصوص تکمیل خانه معلم شیروان که سال هاست نیمه تمام مانده، گفت: امسال کمک خواهیم کرد تا این طرح که 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد به اتمام برسد.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: این شهرستان با چهار هزار فرهنگی فعال و بازنشسته از داشتن مجموعه خدماتی فرهنگیان محروم است.

علی جدی اظهار داشت: تکمیل اردوگاه فرهنگی تربیتی زوارم بخش مرکزی این شهرستان هم نیازمند تخصیص اعتبار است تا فرهنگیان و دانش آموزان بتوانند از آن استفاده کنند. هنرستان فنی و حرفه ای گوهرشاد شیروان در زمینی به گستره هزار و 708 مترمربع و با اعتبار 65 میلیارد و 900 میلیون ریال ساخته می شود.

هم اینک 28 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.

محسن حاج میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، در نخستین برنامه سفر دو روزه خود، پس از حضور در گلزار شهدا در شهر بجنورد و ادای احترام به مقام شامخ شهدا با سفر به شهرستان اسفراین بعد از افتتاح یک پروژه عمرانی با مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان نشست داشت و امروز هم با هدف افتتاح چند پروژه عمرانی در شهرستان های بجنورد و شیروان حضور داشت و در نشست شورای اداری استان هم شرکت کرد.

*س_برچسب‌ها_س*