شنبه 25 اسفند 1403

حامد شاکرنژاد: کاش مسئولین با دیدن «محفل» قرآنی بشوند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
حامد شاکرنژاد: کاش مسئولین با دیدن «محفل» قرآنی بشوند

داور برنامه «محفل» معتقد است که وظیفه مسئولین این است قرآنی بشوند، که نیستند. حتی آنها آنچه را که مقام معظم رهبری تاکید داشتند، عملی نکردند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - 12 اسفند بود که همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان جمعی از قاریان، حافظان ممتاز و برتر کشور و اساتید قرآنی در حسینیه امام خمینی (ره) به دیدار مقام معظم رهبری رفتند و از توصیه‌ها و رهنمود‌های ایشان بهره‌مند شدند.

مقام معظم رهبری در اولین بخش از بیانات خود مهمترین مسئله را سیراب شدن جامعه از سرچشمه‌ی تمام‌نشدنی قرآن دانستند و فرمودند: «آنچه به نظر بنده مهم است، این است که ما بتوانیم جامعه را جامعه‌ی خودمان را در درجه‌ی اول از سرچشمه‌ی تمام‌نشدنی قرآن سیراب کنیم. ما به این احتیاج داریم، بشدت هم محتاجیم. هم در زندگی فردی‌مان، زندگی شخصی‌مان، اخلاقمان، رفتارمان، سلوکمان اشکالاتی وجود دارد که با قرآن برطرف می‌شود، هم در زندگی جمعی‌مان که در زندگی جمعی هم، یک بخشی ارتباطات درون جامعه است ارتباطاتمان با هم، همکاری‌هایمان، تعاملمان، محبت‌های طرفینی‌مان یک بخشی هم مربوط به مواجهه‌ی با بیرون از جامعه است؛ اینها مسائل ما است. در همه‌ی اینها، هم در مسائل شخصی، هم در مسائل اجتماعیِ درون‌جامعه‌ای، و هم در مسائل اجتماعیِ مربوط به بیرون جامعه، در همه‌ی اینها ما ابتلائاتی داریم که این ابتلائات با قرآن برطرف می‌شود؛ قرآن میتواند ما را در این زمینه راهنمایی کند و دست ما را بگیرد».

حامد شاکرنژاد، داور برنامه «محفل» درباره نقش این برنامه تلویزیونی در ترویج دیپلماسی قرآنی گفت: مهمترین اتفاق برنامه «محفل» تفسیر موضوعی قرآن و قصص انبیاء است؛ به گونه‌ای که از قصص انبیاء نتیجه‌گیری بشود. بنظرم دیپلماسی قرآنی دیپلماسی پیشران است، که به وسیله قرآن اتفاق می‌افتد و مقام معظم رهبری نسبت به آن تاکید داشتند. ما الان دیپلماسی قرآنی را جدی گرفتیم؛ چراکه برنامه «محفل» حرکت جدی در این زمینه است. کلام قرآن زبان واحد امت اسلام است و همه را دور خود جمع می‌کند. این در حالی بود که با هزاران سخنرانی نمی‌توانستیم مردم را جذب کنیم.

شاکرنژاد ادامه داد: الان می‌بینیم حتی دانشگاه الازهر مصر از «محفل» برای حضور در مصر دعوت می‌کند. اگرچه هنوز ارتباطات آنطور که باید خوب نیست، ولی قرآن ارتباطات را محکم می‌کند.

داور برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که چقدر برنامه «محفل» توانسته برخلاف دیدگاه‌های رایج، قرآن را از طاقچه به زندگی مردم بکشاند؟ گفت: خب قرآن در طاقچه بوده است. اگر بگوییم همه‌چی گل و بلبل است، که به خودمان ضربه زدیم. «محفل» آمد و قرآن را از طاقچه برداشت. البته این برنامه اتفاقات بیشتری را رقم زد. خیلی‌ها زندگی‌شان زیر و رو شد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی افزود: کاش برنامه «محفل» را مسئولین ما ببینند و قرآنی بشوند. صحبت کردن درباره ثواب قرآن کاری پیش نمی‌برد. این برنامه عمل کرد. ما ذره‌ای برای قرآن قدم برداشتیم، این شور و هیجان در مردم ایجاد شد. کاش مسئولین ما که بار‌ها از کلمه حضرت آقا استفاده می‌کنند، منویات ایشان را سرلوحه کارشان قرار دهند. وظیفه آنها این است که قرآنی شوند، که نیستند. حتی دوستان آنچه را که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند، عملی نکردند. خب «محفل» نمونه خوبی برای اجرای منویات مقام معظم رهبری بود. ان‌شاء‌الله خداوند توفیقات همه افرادی که در راه قرآن قدم بر‌می‌دارند، روزافزون کند.