حذف و اضافه برنامه های تربیت بدنی مطابق سند تحول بنیادین بوده است
معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: تمام برنامهها را با شاخص سیاستهای سند تحول بنیادین میسنجیم و اگر برنامهای حذف و یا اضافه شده در همین راستا بوده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: تمام برنامهها را با شاخص سیاستهای سند تحول بنیادین میسنجیم و اگر برنامهای حذف و یا اضافه شده در همین راستا بوده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهرزاد حمیدی صبح امروز در دیدار وزیر آموزش و پرورش با کارکنان معاونت تربیت بدنی و سلامت که در سالن کنفرانس این معاونت در ساختمان شهید علاقمندان برگزار شد، اظهار کرد: همکاران در این معاونت اعتقادی، فعالیت و تلاش میکنند و مشغول به خدمت هستند.
وی افزود: مدرسه محوری، کیفیت محوری و برنامه محوری در برنامههای معاونت تربیت بدنی و سلامت گنجانده شده است و بر اساس سند تحول بنیادین در این سیاستها متمرکز شدهایم.
معاون تربیت بدنی و سلامت خاطرنشان کرد: تمام برنامهها را با شاخص سیاستهای سند تحول بنیادین میسنجیم و اگر برنامهای حذف و یا اضافه شده در همین راستا بوده است.
حمیدی با بیان اینکه ماموریت ما تسهیل و تدارک مشارکت در فعالیتهای بهداشتی، سلامت و ورزشی است، گفت: تلاش میکنیم تا دانش آموز خود مراقب تربیت کنیم که برخوردار از سواد حرکتی و سلامت حرکتی و جسمی باشند.
وی تاکید کرد: توانمندسازی منابع انسانی را در برنامهها داریم.
معاون تربیت بدنی و سلامت تصریح کرد: از برنامههای این معاونت میتوان به مدرسه پویا، المپیادهای ورزشی، ورزش فرهنگیان، انجمن ورزشی مدارس، مدرسه قهرمان، مدرسه میزبان، آموزش پیشگیری از بیماریها، تغذیه سالم و... اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم کارکنیم باید تحصیل منابع کنیم، اظهار کرد: برای رسیدن به این هدف، بر روی منابع انسانی، مالی و حقوقی مدیریت و کار شده است.
حمیدی اذعان کرد: در بخش تربیت بدنی و سلامت28 فعالیت مدرسهای، 10 منطقهای، یک استانی و هشت ستادی داریم.
معاون تربیت بدنی و سلامت با بیان اینکه در فضا و تجهیزات، اقدامات مطلوبی صورت گرفته است، گفت: نظام مدیریت عملکرد را پیریزی کردهایم و با راه اندازی سامانههای نظارت، ارزیابی و بازرسی انجام خودارزیابی و ارزیابی بیرونی را داریم.
وی با اشاره به دستاوردها و افتخارات اظهار کرد: در حوزه منابع انسانی عنوان معاون پرورشی و فرهنگی در مدرسه را به معاون پرورشی و تربیت بدنی تغییر دادهایم.
وی در ادامه اضافه کرد: اصلاح هرم انسانی، آموزش روش تدریس تربیت بدنی به100 هزار آموزگار، راه اندازی 8 هزار کانون ورزشی، ایجاد تشکلهای داوطلبی انجمنهای ورزشی، مدیریت بر منابع و مصارف و افزایش بهرهوری منابع و... از جمله اقدامات این معاونت است.
حمیدی اذعان کرد: خوشبختانه جهت توسعه ورزش دانش آموزی، سهم30 درصدی وزارت آموزش و پرورش در ماده 53 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت را داشتهایم.
معاون تربیت بدنی و سلامت خاطرنشان کرد: مدیران مدارس در فعالیتهای ورزشی همراه دانشآموزان هستند و700 نفر از مدیران مدارس به عنوان سرپرست تیمهای ورزشی در مسابقات حضور پیدا میکنند.
حمیدی با بیان اینکه افزایش چشمگیر حضور دانش آموزان در برنامههای ورزشی را داشتهایم، گفت: 4 میلیون و پانصد هزار دانش آموز در المپیادهای ورزشی درون مدرسهای مشارکت کردهاند.
وی افزود: به احداث 330چمن مصنوعی در مدارس کمک شده است.
حمیدی با اشاره به برنامههای پیشگیری از آسیبها و بیماریها، اظهار کرد: مقام معظم رهبری اقدامات پیشگیرانه در آموزش و پرورش را قابل تحسین دانستند.
معاون تربیت بدنی و سلامت تصریح کرد: کاهش شاخص پوسیدگی دندان دانش آموزان 12ساله از جمله اقدامات و فعالیتهای این معاونت در مدارس بوده است.
وی در پایان با بیان افتخارات کسب شده توسط دانش آموزان در مسابقات ورزشی، گفت: آخرین افتخاری که دانش آموزان ما کسب کردند، رتبه هشتم در المپیک جهانی دانش آموزان است.