چهارشنبه 5 آذر 1404

حریق گسترده این بار در جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم عملیاتی به منطقه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
حریق گسترده این بار در جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم عملیاتی به منطقه

اقتصادنیوز: رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اعزام 21 تیم عملیاتی در جنگل‌های ارسباران، منطقه دیزمار خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نورنیوز، رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اعزام 21 تیم عملیاتی، به‌کارگیری 75 نیروی عملیاتی و اجرای دو سورتی پرواز بالگرد برای اطفای حریق گسترده در جنگل‌های ارسباران، منطقه دیزمار خبر داد.

امیر حسین خان، با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع دیزمار، حد فاصل شهرستان‌های جلفا و خداآفرین در شمال استان آذربایجان شرقی گفت: این حریق که در سطحی در منطقه حفاظت‌شده جنگل‌های دیزمار رخ داد، بلافاصله از طریق تماس‌های مردمی‌به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان (EOC) گزارش و موضوع با حساسیت ویژه پیگیری شد.

وی افزود: در این حادثه، در مجموع 21 تیم عملیاتی شامل 75 نیروی عملیاتی، 48 نفر از پرسنل و 27 نجاتگر داوطلب به منطقه اعزام شدند. برای پشتیبانی عملیاتی نیز 15 دستگاه خودروی ناوگان ترابری شامل 3 دستگاه آمبولانس، 4 دستگاه وانت بدون کمک و 6 دستگاه وانت کمک‌دار به کار گرفته شد.

به گفته رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات: در روز نخست عملیات، 4 تیم عملیاتی از شهرستان‌های جلفا، خداآفرین و ستاد استان در قالب 34 نیروی امدادی به منطقه اعزام شدند.

حسین خان ادامه داد: در روز دوم، 13 تیم عملیاتی از شهرستان‌های جلفا، خداآفرین، کلیبر، مرند و همچنین ستاد استان به همراه امداد هوایی در مجموع با 45 نیروی امدادی در منطقه حضور یافتند.

او درباره جزئیات امداد هوایی تصریح کرد: در این عملیات، یک فروند بالگرد جمعیت هلال‌احمر در قالب 2 سورتی پرواز و با 2 ساعت پرواز عملیاتی وارد عمل شد. در هر پرواز، 5 نفر نیروی عملیاتی به همراه کرو پرواز شامل 4 نفر حاضر بودند و در مجموع حدود 4000 لیتر آب برای اطفای حریق، با استفاده از سبد ویژه، از رودخانه ارس برداشت و بر روی لکه‌های فعال آتش تخلیه شد.

رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات با توضیح چگونگی استفاده از بالگرد در عملیات اطفای حریق بیان کرد: عملیات هوایی به‌صورت آب‌ریزی از بالا بر روی لکه‌های آتش انجام شد و با استفاده از سبد مخصوص، آب از رودخانه ارس برداشت و بر روی کانون‌های حریق تخلیه شد تا از گسترش آتش در قسمت‌های مختلف جنگل جلوگیری شود.

وی درخاتمه افزود: عملیات لکه‌گیری و اطفای کامل حریق همچنان با قدرت ادامه دارد

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید