حسنی: بودجه و زیرساخت لازم برای رشد تنیس روی میز معلولان را نداریم
دبیر فدراسیون تنیس روی میز گفت که پس از واگذاری این رشته در بخش معلولان به فدراسیون متبوعش، امکانات مورد نیاز هم باید در اختیار آنها قرار میگرفت.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، طی یکی دو سال گذشته برخی رشتههای مربوط به ورزش جانبازان و معلولین از جمله تنیس روی میز، تیراندازی با کمان و... از زیر مجموعه فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین جدا شده و به فدراسیون همان رشته پیوست.
این اقدام که با دستور کمیته ملی پارالمپیک و براساس دستورالعمل کمیته بینالمللی پارالمپیک صورت گرفت، در این چند رشته نتیجه لازم را ندارد و به همین دلیل هم کار انتقال چند رشته دیگر از جمله جودو، دوومیدانی و وزنهبرداری متوقف شد.
حالا رئیس جدید فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین وعده داده که رشتههای جدا شده به فدراسیون متبوعش بازمیگردد. همچنین کمیته ملی پارالمپیک هم با این موضوع مشکلی ندارد و آن را فرصتی برای فراهم شدن زیرساختهای لازم میداند.
همانطور که عنوان شد، یکی از رشتههای جدا، تنیس روی میز است؛ رشتهای که پس از انتقال به فدراسیون مربوطه نتوانست رشد و حررکت لازم را داشته باشد.
پیمان حسنی دبیر فدراسیون تنیس روی میز در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره شرایط این رشته در بخش معلولان اظهار داشت: از چند سال قبل و با توافقی که میان کمیته بینالمللی پارالمپیک با فدراسیون جهانی شده بود، همه کارهای مربوط به تنیس روی میز معلولان با فدراسیونهای داخلی هر رشته بوده، اما با توجه به اینکه این رشته در اختیار فدراسیون جانبازان و معلولین بود، فقط کارهای اداری و برخی نامهنگاریها از طریق ما انجام میشد.
وی با اشاره با اشاره به شرایط بخش معلولان در فدراسیون گفت: اگر این رشته بخواهد به فدراسیون جانبازان بازگردد، به نوعی یک دوگانگی در کارها در عرصه بینالمللی به وجود میآید، اما موضوع مهمتر این است که فدراسیون جانبازان و هیئتهای استانیاش امکاناتی دارند که ما در طول یکی دو سال گذشته آنها را نداشتیم. هماهنگی برای برگزاری یک مسابقه در سال گذشته نزدیک به 3 ماه طول کشید و هزینهاش نیز تقریبا 3 برابر یک مسابقه در بخش افراد سالم شد. نکته دیگر اینکه با توجه به برگزاری اردوهای رشتههای پارالمپیکی، امکاناتی هم در اختیارمان قرار نگرفت. ما هیچ امکاناتی برای برگزاری مسابقات بخش معلولان را نداریم و فراهم کردن این شرایط بودجه زیادی را میطلبد. سالنهای مربوط به مسابقات این قشر امکاناتی همچون رمپ، آسانسور و... دارد که سالنهای ما از آنها بی بهره هستند.
حسنی عنوان کرد: باید در زمان انتقال رشته به فدراسیون، حداقل زیرساختهای مدنظر در اختیار ما قرار میگرفت و حداقل در 4 استان این امکانات اولیه فراهم میشد. تنیس روی میز در بین رشتههای جانبازان و معلولین بیشترین ورزشکار ثبت شده را دارد، بهطوریکه 800 بازیکن در این رشته به طور رسمی فعالیت دارند که 300 نفر از آنها سال گذشته در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کردند. فراهم کردن امکانات برای این تعداد بسیار سخت است و بخشی از آن باید در اختیارمان قرار بگیرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بودجهای برای بخش معلولان در اختیار فدراسیون قرار گرفته یا خیر؟ گفت: بودجه در اختیارمان قرار میگرفت، اما کفاف کار را نمیداد. باید یک تعامل دو طرفه وجود داشته باشد تا همگی بتوانیم در رشد و ارتقای این رشته قدم برداریم.
دبیر فدراسیون تنیس روی میز درباره احتمال بازگشت این رشته به فدراسیون جانبازان عنوان کرد: حتی اگر تنیس روی میز از فدراسیون ما جدا شود و به فدراسیون جانبازان بازگردد، باز هم به آنها کمک خواهیم کرد.
برگزاری نخستین جلسه ستاد بازیهای پارالمپیک در سال 99انتهای پیام /