یک‌شنبه 2 آذر 1404

حسن‌زاده: پیام رهبری از هر مدالی ارزشمندتر بود / مردم ایران لایق طلا هستند + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

فرشته حسن‌زاده، عضو تیم ملی موی‌تای ایران و نایب‌قهرمان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، سطح این رقابت‌ها را بسیار سنگین و حرفه‌ای توصیف کرد و گفت پیام رهبر معظم انقلاب، برای او ارزشی بالاتر از کسب مدال طلا داشته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرشته حسن‌زاده درباره سطح مسابقات موی‌تای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اظهار کرد: سطح بازی‌ها واقعاً بسیار بالا بود. فقط ورزشکارانی می‌توانستند در این مسابقات شرکت کنند که سابقه کسب مدال جهانی یا آسیایی داشتند و باید حتماً مدال‌دار می‌بودند. طبیعتاً کسی که مدال جهانی یا آسیایی دارد، سطح بالایی از مهارت را هم در اختیار دارد. به همین دلیل رقابت‌ها در سطح بسیار حرفه‌ای برگزار شد.

او به سه مبارزه خود اشاره کرد و گفت: من سه بازی داشتم؛ با حریفانی از ازبکستان، لبنان و مراکش. خدا را شکر می‌کنم که توانستم به فینال برسم. در مرحله نهایی، بازی را با اختلاف یک امتیاز در هر راند واگذار کردم و متأسفانه رنگ مدالم نقره شد. البته می‌گویم "متأسفانه"، اما واقعاً اتفاق خوبی رقم خورد. همان‌طور که شما گفتید، مهم‌تر از کسب مدال طلا، تلاش و کوششی است که انجام می‌دهیم؛ همان نکته‌ای که رهبر انقلاب نیز در پیام خود اشاره کردند. مهم آن است که برای ایران افتخارآفرینی کردیم و این برایم ارزشمندترین بخش ماجراست.

حسن‌زاده درباره حس خود نسبت به کسب عنوان نایب‌قهرمانی بیان کرد: بله، من دوست داشتم مدالم طلا باشد، چون مردم کشور من لایق بهترین‌ها هستند. اما همان‌طور که شما اشاره کردید، برای من از مدال طلا هم ارزشمندتر، پیام مقام معظم رهبری بود. اینکه ایشان تلاش‌های من را دیدند و زحماتم مورد توجه قرار گرفت، بزرگ‌ترین افتخار یک ورزشکار است؛ هیچ موفقیتی برای یک ورزشکار بالاتر از این نیست.

او درباره دریافت سریع پاسخ رهبر انقلاب نیز چنین گفت: اینکه فقط در 48 ساعت پاسخ من را دادند، واقعاً برایم باور نکردنی بود. وقتی پیام ایشان را دیدم شوکه شدم و خیلی خوشحال بودم. البته توقع داشتم که خبر تقدیم مدال من به گوش رهبر انقلاب برسد، چون ایشان نگاه ویژه‌ای به مردم ایران دارند و همیشه همراه مردم بوده‌اند؛ اما اینکه پاسخ این‌قدر سریع برسد، دیگر انتظارش را نداشتم.