پنج‌شنبه 2 مهر 1405

حضور اولین ایرانی در مسابقات برترین‌های تنیس زیر 14 سال دنیا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حضور اولین ایرانی در مسابقات برترین‌های تنیس زیر 14 سال دنیا

کسری رحمانی به عنوان تنها ایرانی به مسابقات معتبر زیر 14 سال دنیا اعزام می‌شود.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون تنیس، در حالی رقابت‌های تنیس زیر 14 سال برترین‌های دنیا از 7 بهمن ماه به میزبانی فرانسه برگزار می‌شود که در بین تنیسورهای حاضر در این رویداد معتبر، چهره کسری رحمانی تنیسور کشورمان نیز به چشم می‌خورد.

در جدول اصلی این دوره از رقابت‌ها تنیسورهایی از ایران، اوکراین، بلژیک، اسپانیا، بلغارستان، لبنان، هند، رومانی، روسیه، فلاند، چک، سوئیس، یونان، لهستان، تایلند و هند حضور دارند.

شرایط حضور در این رقابت‌ها بر اساس مسابقات انتخابی است تا بهترین‌های دنیا در 2 جدول مقدماتی و اصلی و در بخش انفرادی و دو نفره برای کسب عناوین برتر با هم مسابقه دهند.

مسابقات بین‌المللی تنیس سطح A زیر 14 سال آسیا در کیش آغاز می‌شود

کسری رحمانی آبان ماه سال گذشته با کسب عنوان برتر در رقابت‌های ویتنام، دوبی، امارات و مالزی موفق به کسب جواز حضور در این مسابقات شد.

رحمانی در حالی به عنوان اولین ایرانی در این تورنمنت شرکت می‌کنند که پیش از این تنیسورهای سرشناس دنیای تنیس حضور در این مسابقات را تجربه کرده‌اند.

انتهای پیام /