جمعه 1 اسفند 1404

حضور 78 تیم فناور در طرح "نوآ"ی پارک دانشگاه شهید بهشتی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
حضور 78 تیم فناور در طرح "نوآ"ی پارک دانشگاه شهید بهشتی

طرح "نوآ" که از اسفندماه 99 با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و 18 مرکز نوآوری مستقر در این دانشگاه کار خود را آغاز کرده، به نیمه راه خود رسیده و در چرخه شتابدهی بسیار فشرده و کپسولی قرار دارد تا تیم های راه یافته به دوره های منتورینگ تخصصی و عمومی بتوانند به استانداردهای لازم برای دستیابی به یک استارت‌آپ موفق برسند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر سعدآبادی، عضو هیات علمی و رییس مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه جلسات منتورینگ نوآ با 78 تیم در دو سطح تخصصی و کسب و کار درحال برگزاری است، افزود: تاکنون 5 دانشکده کامپیوتر، علوم زیستی، اقتصاد، پژوهشکده علوم شناختی و پژوهشکده علوم و فناوری های پزشکی با 17 تیم در 39 جلسه، منتورینگ خود را به پایان رسانده اند.

وی افزود: تعداد 71 جلسه منتورینگ تخصصی برای تیم‌ها تعیین شده است که از این تعداد 57 جلسه برگزار شده است، همچنین تعداد 76 جلسه منتورینگ کسب و کار برای تیم‌ها برنامه ریزی شده است که تاکنون 46 جلسه آن با 7 منتور حوزه کسب و کار برگزار شده و مابقی جلسات در حال برگزاری است.

سعدآبادی بااشاره به اینکه 103 جلسه از 147 جلسه منتورینگ برنامه یزی شده در دوره نوآ برگزار شده است، ادامه داد: بعد از اتمام دوره منتورینگ در چهار روز جلسات pretest نوآ از 26 اردیبهشت تا 29 اردیبهشت برای سنجش طرح‌ها و رد یا قبول آنها برای ورود به demoday نوآ با حضور مسئولان و رؤسای مراکز نوآوری در تاریخ و ساعت‌های مقرر شده هر دانشکده / پژوهشکده به صورت مجازی برگزار خواهد شد، تیم‌هایی که طرحشان رد شوند، از این دوره حذف خواهند شد و تیم‌هایی که طرحشان پذیرفته شود، به Demoday راه پیدا کرده و برای ارائه به سرمایه گذار و جذب سرمایه آماده خواهند شد.

وی اظهار کرد: در نهایت تیم‌هایی که بتوانند این دوره را بگذرانند و شاخص‌های لازم را کسب کنند، در فاز نهایی رویداد و در جلسه داوری که با حضور شخصیت‌های برجسته اکوسیستم نوآوری کشور در روز سوم خرداد 1400 برگزار خواهد شد، شرکت کرده و در صورت برگزیده شدن از حمایت‌های طرح نوآ بهره مند خواهند شد.

رییس مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی در پایان اعلام کرد: به تیم برتر طرح نوآ مبلغ یک میلیارد ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، طرح نوآ با تاکید بر ایجاد انگیزه، نشاط، هم افزایی، آموزش و مشاوره نوآوران و کارآفرینان در جهت خلق شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در مراکز نوآوری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اقتصاد دانش بنیان و خلاق و پذیرش تیم‌های نوآور دانشجویی و تیم‌های فناور با تکیه بر این مهم است. در این راستا ایده‌های ارائه شده طی سه مرحله بررسی می‌شوند.

انتهای پیام